Kā iegūt apģērbu

Kā iegūt drēbju taukus

tauki ir viens no grūtākajiem traipus, ko noņemt no drēbēm. Ja uz iecienītākā apģērba jau esat saticis tauku traipu, jūs zināt, cik nomākta var būt mēģināt to noņemt. Par laimi, ir vairākas metodes un produkti, kas var palīdzēt novērst šo nevēlamo traipu. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem efektīviem padomiem, kā izvadīt drēbes no drēbēm.

1. Izmantojiet trauku mazgāšanas līdzekli

Viena no vienkāršākajām un efektīvākajām metodēm tauku noņemšanai no apģērba ir trauku mazgāšanas līdzekļa lietošana. Uzklājiet nelielu daudzumu mazgāšanas līdzekļa tieši tauku traipu un viegli berzējiet ar rokām vai mīkstu saru suku. Pēc tam parasti mazgājiet daļu uz veļas mašīnas.

2. Nātrija un etiķa bikarbonāts

Vēl viena iespēja ir pagatavot nātrija un etiķa cepamās sodas pastas. Sajauciet abas sastāvdaļas līdz pastveida konsistencei un uzklājiet uz tauku traipu. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam viegli berzējiet to ar suku. Nomazgājiet drēbes kā parasti.

3. Talka vai kukurūzas ciets

Ja tauku traips joprojām ir svaigs, varat mēģināt to absorbēt ar talku vai kukurūzas cieti. Uz traipa uzklājiet dāsnu talka vai kukurūzas cieti slāni un ļaujiet tam rīkoties dažas stundas. Tad notīriet putekļu pārpalikumu un normāli nomazgājiet drēbes.

4. Izopropilspirts

Izopropilspirts var būt efektīvs arī tauku traipu noņemšanā. Uz traipa uzklājiet nelielu daudzumu spirta un viegli berzējiet ar suku. Tad normāli nomazgājiet drēbes.

5. Paklāju tīrītājs

Ja tauku traips ir noturīgs, varat mēģināt izmantot paklāju tīrītāju. Uzklājiet tīrītāju tieši uz traipa un viegli berzējiet ar suku. Ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes un pēc tam normāli nomazgājiet drēbes.

Secinājums

Tauku noņemšana no apģērba var būt izaicinājums, taču ar pareizajām metodēm un pareizajiem produktiem ir iespējams novērst šo nevēlamo traipu. Izmēģiniet šajā rakstā minētos padomus, un redziet, kurš no tiem jums vislabāk der. Atcerieties vienmēr pārbaudīt veļas mazgāšanas instrukcijas pirms jebkura produkta lietošanas un, ja nepieciešams, konsultējieties ar tīrīšanas speciālistu.