Kā ņemt insulfilm

Kā uzņemt insulfilm: pilnīgs ceļvedis

Ja jūs domājat noņemt insulfilmu no automašīnas, ir svarīgi ievērot dažas vadlīnijas, lai nodrošinātu, ka process tiek veikts droši un efektīvi. Šajā rakstā mēs parādīsim soli pa solim, lai noņemtu insulfilmu, nesabojājot transportlīdzekļa glāzi. Turpiniet lasīt un uzzināt!

1. solis: savāciet nepieciešamos materiālus

Pirms sākšanas ir svarīgi, lai materiāli būtu piemēroti insulfilm noņemšanai rokā. Jums būs nepieciešams:

  • Silts ūdens;
  • neitrāls mazgāšanas līdzeklis;
  • lente;
  • Plastmasas skrāpis;
  • Tīrs un mīksts audums;
  • Matu žāvētājs;
  • izopropilspirts.

2. solis: uzkarsē insulfilm

Izmantojiet matu žāvētāju, lai sildītu insulfilmu. Tas atvieglos noņemšanu, kad karstums mīkstina līmi, kas nosaka filmu uz stikla. Katrā insulfilm daļā uzklājiet karsto gaisu uz dažām minūtēm.

3. solis: amatniecības insulfilm

Ar apsildāmo insulfilmu sāciet to rūpīgi atteikties ar malām. Izmantojiet lenti, lai palīdzētu izvilkt filmu, salabojot to vienā galā un lēnām velkot. Esiet piesardzīgs, lai šī procesa laikā nesarautu insulfilmu.

4. solis: noņemiet līmes atlikumu

Pēc visas insulfilmas noņemšanas tas ir izplatīts glāzes līmes atlikumiem. Lai tos noņemtu, izmantojiet plastmasas skrāpi. Veiciet maigas kustības un izvairieties no stikla daudz nospiešanas, lai to nesaskrāpētu.

5. solis: notīriet stiklu

Ar noņemtajiem līmes atlikumiem ir pienācis laiks notīrīt stiklu. Sajauciet siltu ūdeni ar neitrālu mazgāšanas līdzekli un ar tīru, mīkstu audumu uzklājiet šķīdumu uz stikla. Viegli berzējiet, līdz tiek noņemti netīrumi vai atlikums.

6. solis: Pabeidziet ar izopropilspirtu

Lai nodrošinātu, ka stikls ir pilnīgi tīrs un bez atkritumiem, pabeidziet procesu, visā virsmā ejot izopropisku spirtu. Tas noņems visas līmes vai netīrumu pēdas, kas joprojām var būt.

Tagad, kad jūs zināt, kā atbrīvot insulfilmu no automašīnas, ir svarīgi atcerēties, ka dažos gadījumos noņemšana var būt sarežģītāka un pieprasīt profesionāļa palīdzību. Ja nejūtaties droši veikt procedūru, ieteicams meklēt speciālistu.

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata ir bijusi noderīga jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Līdz nākamajai reizei!