Kā uzņemt balto apģērbu dezodoranta traipus

Kā noņemt balto apģērbu dezodoranta traipus

Deodorantu traipi uz baltām drēbēm var būt diezgan neērti un grūti noņemt. Tomēr ar pareizajām metodēm ir iespējams atstāt baltās drēbes bez šīm nevēlamām vietām. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem efektīviem padomiem baltā apģērba dezodorantu traipu noņemšanai.

1. Izmantojiet neitrālas ziepes un ūdeni

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā noņemt balto apģērbu dezodoranta traipus, ir maigas ziepes un ūdens. Vienkārši mitiniet iekrāsoto zonu, uzklājiet ziepes un viegli berziet ar rokām vai mīkstu saru suku. Tad labi izskalojiet gabalu un ļaujiet tam dabiski nožūt.

2. Nātrija bikarbonāts

Bikarbonāta nātrijs ir lielisks sabiedrotais dezodorantu traipu noņemšanā. Izveidojiet mapi ar cepamo soda un ūdeni un uzklājiet uz traipu. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam viegli berzējiet to ar suku. Labi izskalojiet un normāli mazgājiet gabalu.

3. Balts etiķis

Balto etiķi var izmantot arī, lai noņemtu balto apģērba dezodorantu traipus. Vienkārši uzklājiet kādu baltu etiķi traipu un ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes. Tad maigi berzējiet ar rokām vai suku un labi noskalojiet. Nomazgājiet gabalu normāli pēc šī procesa.

4. Citrons

citrons ir lielisks dabiskais tīrīšanas līdzeklis, un to var izmantot baltu apģērba dezodorantu traipu noņemšanai. Uz traipa izspiediet nelielu citrona sulu un ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes. Tad maigi berzējiet ar rokām vai suku un labi noskalojiet. Nomazgājiet gabalu normāli pēc šī procesa.

5. Kukurūzas ciets

Kukurūzas cieti var izmantot arī baltā apģērba dezodoranta traipu noņemšanai. Izveidojiet mapi ar kukurūzas un ūdens cieti un uzklājiet uz traipu. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam viegli berzējiet to ar suku. Labi izskalojiet un normāli mazgājiet gabalu.

Secinājums

Baltu drēbju dezodorantu traipu noņemšana var būt izaicinājums, taču ar pareizajām metodēm jūs varat atstāt drēbes bez šīm nevēlamajām vietām. Izmēģiniet šajā rakstā minētos padomus, un redziet, kurš no tiem jums vislabāk der. Pirms jebkura produkta lietošanas atcerieties vienmēr pārbaudīt detaļu mazgāšanas instrukcijas.