Kā izmantot kakla šalles

Kā izmantot kakla šalles

Šalles ir daudzpusīgi aksesuāri, kas jebkuram izskatam var pievienot stilu un personību. Viens no populārākajiem šalles valkāšanas veidiem ir kaklā, lai pievienotu elegances pieskārienu vai pasargātu sevi no aukstuma. Šajā rakstā mēs parādīsim dažādus veidus, kā valkāt kakla šalles un kā tās apvienot ar dažāda veida apģērbu.

1. Šalle, kas sasieta ap kaklu

Viens no vienkāršākajiem un klasiskākajiem kakla šalles izmantošanas veidiem ir tās sasiet. Jūs varat izveidot vienkāršu mezglu vai cilpu atkarībā no stila, kuru vēlaties izveidot. Šī opcija ir lieliski piemērota formālākam izskatam vai elegances pieskāriena pievienošanai gadījuma izskatam.

2. Bīstamība kā bandana

Vēl viens populārs kakla šalles izmantošanas veids ir kā bandana. Salieciet trīsstūra formas kabatlakatiņu un piesiet to pret kakla aizmuguri, atstājot galus priekšā. Šī opcija ir lieliska, lai atvieglotāku izskatu, un to var apvienot ar t -krekliem, tvertņu galotnēm un pat kleitām.

3. Šalle kā šalle

Ja jūs meklējat siltāku iespēju aukstām dienām, lieliska izvēle ir šalles, piemēram, šalles izmantošana. Vienkārši salieciet šalli ap kaklu, atstājot priekšā galus. Šī opcija ir lieliski piemērota mēteļu un jaku atbilstībai, un ziemā jūs uzkarsēsit.

4. Bīstamība, piemēram, Choker

Tendence, kas pieaug, ir izmantot šalles, piemēram, čokotāju vai čokotāju. Salieciet sloksnes formas kabatlakatiņu un piesiet to tuvu kaklam. Šī opcija ir lieliski piemērota modernākam izskatam, un to var apvienot ar augstām apkaklēm vai vairāk atvērtām kakla izgriezumiem.

5. Šalle kā josta

Radošs kakla šalles valkāšanas veids ir kā josta. Salieciet sloksnes formas šalli un sasiet to ap vidukli, atstājot galus vaļīgus. Šī opcija ir lieliski piemērota, lai kleitām vai kombinezonos pievienotu stila pieskārienu, un to var apvienot ar dažāda veida izdrukām un krāsām.

Secinājums

Šalles ir daudzpusīgi aksesuāri, kas var pagriezt jebkuru izskatu. Izmēģiniet dažādus veidus, kā izmantot kakla šalles, un uzziniet, kurš no tiem ir piemērots jūsu stilam. Esiet piesiets, piemēram, Bandana, šalle, čokeris vai josta, kabatlakatiņi ir lieliska iespēja pievienot stilu un personību jūsu izskatam.