Kā redzēt, kurš pārstāja man sekot Instagram 2022

Kā redzēt, kam neizdevās sekot man Instagram 2022

Ja esat aktīvs Instagram lietotājs, jūs droši vien esat domājis, kā zināt, kurš pārtrauca jums sekot platformai. Ir normāli vēlēties sekot tam, kurš interesējas par jūsu saturu un kurš ir nolēmis pārtraukt jums sekot. Šajā emuārā mēs parādīsim dažus veidus, kā uzzināt, kurš 2022. gadā neizdevās sekot jums Instagram.

1. Trešo personu lietojumprogrammu izmantošana

Ir pieejamas vairākas lietojumprogrammas gan Android, gan iOS ierīcēm, kas sola parādīt, kurš neizdevās jums sekot Instagram. Šīs lietojumprogrammas bieži prasa piekļuvi jūsu Instagram kontam un sniedz detalizētu informāciju par jūsu sekotājiem, ieskaitot tos, kuri pārtrauca jums sekot.

Tomēr ir svarīgi būt uzmanīgiem, lietojot trešo personu lietojumprogrammas, jo tās var pārkāpt Instagram lietošanas noteikumus un apdraudēt jūsu konta drošību. Pirms sniegt pieteikšanās informāciju, noteikti meklējiet un izvēlieties uzticamu lietotni.

2. Manuāli pārbaudot savu sekotāju sarakstu

Lai arī tas ir ilgāks process, jūs varat arī manuāli pārbaudīt savu sekotāju sarakstu, lai noteiktu, kurš jums neizdevās sekot. Lai to izdarītu, rīkojieties zemāk:

  • Atveriet Instagram lietotni un piekļūstiet savam profilam.
  • Pieskarieties “sekotājiem”, lai redzētu to cilvēku sarakstu, kuri jums seko.
  • Nolieciet sarakstu un pārliecinieties, vai ir kādi vārdi, kurus vairs neatpazīstat vai sekojat jums.
  • Šī pieeja var būt garāka, it īpaši, ja jums ir daudz sekotāju, taču tas ir bezmaksas un drošs veids, kā noskaidrot, kurš jums nav sekojis.

    3. Tiešsaistes rīku izmantošana

    Papildus trešo personu lietojumprogrammām ir arī daži tiešsaistes rīki, kas var palīdzēt noteikt, kam neizdevās sekot jums Instagram. Šie rīki parasti darbojas, ievadot jūsu konta lietotājvārdu un sniedzot informāciju par jūsu sekotājiem, ieskaitot tos, kuri pārtrauca jums sekot.

    Tāpat kā trešo personu lietojumprogrammas, ir svarīgi būt uzmanīgam, lietojot tiešsaistes rīkus un nodrošinot, ka tās ir uzticamas un drošas.

    Secinājums

    Lai arī Instagram nenodrošina vietējo funkciju, lai redzētu, kurš jums nav sekojis, ir vairāki veidi, kā atklāt šo informāciju. Jūs varat izvēlēties izmantot trešo personu lietojumprogrammas, manuāli pārbaudīt sekotāju sarakstu vai izmantot tiešsaistes rīkus. Neatkarīgi no izvēlētās metodes, atcerieties vienmēr aizsargāt savu kontu un pārliecināties, ka izmantotie rīki ir uzticami.

    Mēs ceram, ka šis emuārs palīdzēja jums saprast, kā redzēt, kurš jūs atstāja Instagram 2022. gadā. Turpiniet radīt pārsteidzošu saturu un mijiedarboties ar saviem sekotājiem!