Kā cilpas matu griešanas mašīnā

Kā ķircināt matu griešanas mašīnu

Ar asu matu griešanas mašīnu ir svarīgi iegūt precīzus griezumus un izvairīties no galvas ādas vilkšanas un kairinājumiem. Šajā rakstā mēs soli pa solim parādīsim, kā mīkstināt matu griešanas mašīnu, lai nodrošinātu perfektu griezumu.

1. solis: savāciet nepieciešamos materiālus

Pirms sākšanas, pārliecinieties, vai jums ir šādi materiāli:

  • Eļļošana
  • Tīrs audums
  • Amolar
  • akmens

  • Skrūvgriezis

2. solis: notīriet matu griešanas mašīnu

Pirms asmeņa mīkstināšanas ir svarīgi notīrīt matu griešanas mašīnu, lai noņemtu visus matu netīrumus vai atlikumus. Izmantojiet tīru audumu, lai notīrītu visas mašīnas daļas, ieskaitot asmeni un ķemmes.

3. solis: noņemiet asmeni

Ar skrūvgriezi noņemiet skrūves, kas tur asmeni pie mašīnas. Esiet piesardzīgs, lai šajā procesā nesabojātu skrūves vai asmeni.

4. solis: aizpildiet asmeni

Ar noņemtu asmeni jūs varat sākt to teikt. Izmantojiet pavasara akmeni, lai viegli slīdētu gar asmeni, saglabājot aptuveni 45 grādu leņķi. Veiciet kustību uz priekšu un atpakaļ, līdz jūtat, ka asmens ir pietiekami asa.

5. solis: Eļļojiet matu griešanas mašīnu

Pēc asmeņa asināšanas ir svarīgi eļļot matu griešanas mašīnu, lai nodrošinātu maigu darbību. Uzklājiet dažus pilienus smēreļļas kustīgajām mašīnas daļām, piemēram, asmeni un ķemmēm.

6. solis: Atjaunojiet asmeni

Ar asu asmeni un ieeļļotu mašīnu nomainiet lāpstiņu uz mašīnas un pievelciet skrūves ar skrūvgriezi. Pārliecinieties, ka asmens ir labi fiksēts un pareizi izlīdzināts.

7. solis: pārbaudiet matu griešanas mašīnu

Pirms mašīnas lietošanas klientam noņemiet pārbaudi sev vai tuvu kādam, lai pārliecinātos, ka asmens tiek sagriezts pareizi un nevelk.

Tagad, kad jūs zināt, kā mīkstināt matu griešanas mašīnu, jūs varat saglabāt asmeņus vienmēr asus un iegūt perfektus griezumus. Atcerieties regulāri atkārtot šo procesu, lai nodrošinātu labu mašīnas veiktspēju.