Kā Avenges Avenges

kā akvārijs, ja tas atriebjas

Vai esat kādreiz domājis, kā akvārijs atriebjas? Lai arī akvāriji ir nedzīvas būtnes, viņiem ir unikāls veids, kā parādīt savu neapmierinātību. Šajā emuārā mēs izpētīsim dažus veidus, kā akvārijs var atriebties, ja neesat apmierināts ar jūsu vidi vai ārstēšanu.

1. Klusuma pārtraukšana

Akvārijs var atriebties, pārtraucot klusumu. Ja jūs pareizi nerūpējaties par akvāriju, tas var sākt radīt dīvainus trokšņus, piemēram, pārmērīgus burbuļus vai ūdens trokšņus. Tā var būt zīme, ka akvārijs mēģina pievērst jūsu uzmanību un pateikt, ka kaut kas nav kārtībā.

2. Padarot putru

Vēl viena atriebības forma akvārijam ir sajukums. Ja jūs atstājat novārtā akvārija tīrīšanu, tas var sākt uzkrāt aļģes, netīrumus un gružus. Tas ne tikai pasliktina zivju veselību, bet arī rada nepatīkamu izskatu. Tas ir veids, kā akvārijs parādīt, ka tas ir neapmierināts ar aprūpes trūkumu.

3. Mainot krāsu

Akvāriji var arī atriebties, mainot krāsu. Ja ūdens apstākļi nav piemēroti, zivis var zaudēt dinamisko krāsu un būt bālām vai izbalējušām. Šī ir skaidra zīme, ka kaut kas nav kārtībā un ka akvārijs mēģina parādīt savu neapmierinātību.

4. Bēgšana

Ekstremālos gadījumos akvārijs var pat mēģināt aizbēgt. Ja akvārija apstākļi ir patiešām slikti, zivis var mēģināt izlēkt no akvārija, meklējot labāku vidi. Šī ir ārkārtēja atriebības forma un parāda, ka akvārijs nevēlas paciest sliktos apstākļus.

5. Atsakoties ēst

Visbeidzot, akvārijs var atriebties, atsakoties ēst. Ja zivis nesaņem pienācīgu uzturu, tās var pārtraukt ēst kā protestu. Tas ir skaidrs veids, kā parādīt, ka akvārijs nav apmierināts ar saņemto pārtiku.

Noslēgumā, kaut arī akvāriji ir nedzīvas būtnes, viņiem ir unikāli veidi, kā atriebties, kad nav apmierināti ar savu vidi vai ārstēšanu. Ja jums mājās ir akvārijs, pārliecinieties, ka jūs par to pareizi rūpējaties, lai izvairītos no jebkāda veida atriebības. Atcerieties, ka veselīgs un laimīgs akvārijs ir būtisks tajā dzīvojošo zivju veselībai un labklājībai.