Ko Pedro domājams nozīmē mini

Ko “Peda ir izdarīts” nozīmē mini?

Ja jums ir mazs mini, jūs, iespējams, kādā brīdī esat saskāries ar ziņojumu “PED Tamered”. Bet ko tas nozīmē? Šajā emuārā mēs izskaidrosim šī ziņojuma nozīmi un to, ko jūs varat darīt, lai atrisinātu šo problēmu.

Kas ir mini?

Minizinha ir karšu mašīna, kuru izstrādājis uzņēmums Pagseguro. Tas ļauj maziem uzņēmējiem un pašnodarbinātiem praktiski un droši pieņemt kredītkartes un debetkaršu maksājumus.

Ko nozīmē “peda viltots”?

Kad mini ekrānā parādās ziņojums “Pedro viltots”, tas nozīmē, ka ierīce ir atklājusi iespējamu drošības pārkāpumu. PED ir “PIN ievadīšanas ierīces” saīsinājums, kas ir ierīce, kas atbild par kredītkartes vai debetkaršu informācijas uztveršanu.

Šis ziņojums norāda, ka mašīna ir identificējusi neatļautas izmaiņas tās sistēmā, kas var apdraudēt veikto darījumu drošību. Tas ir drošības pasākums, lai aizsargātu gan lietotāju, gan klientu.

Ko darīt, kad parādās ziņojums “Ped Tamered”?

Ja jūs saskaraties ar ziņojumu “Pedro viltots” mini, ir svarīgi ievērot dažus pasākumus, lai atrisinātu problēmu:

  • Kontakta atbalsts: Pirmais, kas jādara, ir sazināties ar Pagseguro atbalstu. Viņi var vadīt par nākamajiem soļiem un iespējamiem risinājumiem.
  • Izvairieties no mašīnas lietošanas: , kamēr problēma netiek atrisināta, izvairieties no minimāla izmantošanas darījumu veikšanai. Tas ir svarīgi, lai nodrošinātu operāciju drošību.
  • Pārbaudiet autentiskumu: Ja esat iegādājies mašīnu no neatļauta pārdevēja, to var viltot. Pārbaudiet ierīces autentiskumu, lai pārliecinātos, ka tā ir oriģināla.
  • Secinājums

    Mini “Pedro viltots” ziņojums norāda uz iespējamu drošības pārkāpumu ierīcē. Ir svarīgi sazināties ar Pagseguro atbalstu, lai atrisinātu problēmu un nodrošinātu veikto darījumu drošību. Izvairieties no mašīnas izmantošanas, kamēr problēma nav atrisināta, un pārbaudiet ierīces autentiskumu, ja esat iegādājies no neatļauta pārdevēja.