Kā ievietot bērnu komfortu mašīnā

Kā ievietot mazuļa komfortu automašīnā

Ja jūs esat jaundzimušā tēvs vai māte, jūs, iespējams, jau zināt, cik svarīgi ir mazuļa ērtības, lai nodrošinātu bērna drošību automašīnu braucienu laikā. Bet vai jūs zināt, kā pareizi uzstādīt mazuļa komfortu transportlīdzeklī? Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā to izdarīt.

1. solis: izvēlieties pareizo komforta mazuli

Pirms sākat uzstādīt, ir svarīgi izvēlēties komforta mazuli, kas ir piemērots jūsu mazuļa svaram un augstumam. Pārbaudiet ražotāja specifikācijas un pārliecinieties, vai izvēlētais modelis atbilst drošības prasībām.

2. solis: novietojiet mazuļa komfortu aizmugurējā sēdeklī

Bērnu ērtības vienmēr jāuzstāda transportlīdzekļa aizmugurējā sēdeklī. Pārliecinieties, ka banka atrodas pareizajā stāvoklī un pielāgojiet to atbilstoši ražotāja norādījumiem.

3. solis: fiksējiet mazuļa komfortu ar drošības jostu

Lai salabotu mazuļa komfortu automašīnā, izietiet drošības jostu caur mazuļa komforta punktu un stingri pievelciet to. Pārliecinieties, ka josta ir labi izstiepta un bez atļaujas.

4. solis: pārbaudiet instalāciju

Pēc mazuļa ērtības fiksēšanas ar drošības jostu pārliecinieties, ka tā ir labi iesprostota un tai nav pārmērīgu kustību. Veiciet drošības pārbaudi, stumjot mazuļa komfortu un atpakaļ. Viņam jābūt stingram un stabilam.

5. solis: pielāgojiet mazuļu drošības jostas komfortu

Pēc instalācijas pārbaudes pielāgojiet mazuļa komforta jostas atbilstoši mazuļa lielumam. Pārliecinieties, ka jostas ir labi noregulētas, iziet cauri pareizajām atverēm un bez atļaujas.

6. solis: pārbaudiet mazuļa drošības komfortu

Pirms došanās ārā ar uzstādīto mazuļa komfortu, veiciet pēdējo drošības pārbaudi. Pārbaudiet, vai visas jostas ir labi pielāgotas, ja mazuļa komforts ir stingrs un ja transportlīdzekļa iekšpusē nav vaļīgu priekšmetu, kas varētu būt risks.

Tagad, kad jūs zināt, kā pareizi ievietot mazuļa komfortu automašīnā, jūs varat ceļot ar mieru, zinot, ka jūsu bērns ir drošs. Atcerieties vienmēr ievērot ražotāja instrukcijas un regulāri pārbaudīt mazuļa ērtības uzstādīšanu.