Kā uzlikt kurpju auklas tenisam

Kā uzlikt kurpju auklas uz tenisu

Shoelaces uzlikšana tenisam var šķist vienkāršs uzdevums, taču daudziem cilvēkiem ir grūti to izdarīt pareizi. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā praktiskā un efektīvā veidā ievietot kurpju auklas tenisā.

1. solis: izvēlieties pareizo kurpju auklu

Pirms sākšanas ir svarīgi izvēlēties tenisa pareizo kurpju auklu. Ir dažādi mežģīņu veidi, piemēram, kokvilna, poliesters un elastīgi. Pārbaudiet mežģīņu lielumu un platumu, lai nodrošinātu perfektu piemērotību.

2. solis: nenovērtējiet vecās kurpju auklas

Ja jūsu čības jau ir kurpju auklas, sāciet tās pilnībā atraut. Tas atvieglos jauno kurpju auklu ievietošanu.

3. solis: ievadiet mežģīnes pirmajās cilpās

Ar čības priekšā no jums ir viens no mežģīņu galiem pirmajās cilpās, sākot no tenisa iekšpuses. Pavelciet kurpju auklu, līdz tas ir sadalīts arī abās pusēs.

4. solis: šķērsojiet kurpju auklas

Tagad šķērsojiet mežģīņu galus, ejot labo galu pa kreiso galu. Pēc tam ievadiet katru mežģīņu galu pretējās cilpās, veidojot “X”.

5. solis: turpiniet šķērsot kurpju auklas

Turpiniet šķērsot mežģīņu galus, ejot labo galu pa kreiso galu un ievietojot katru galu pretējās cilpās. Atkārtojiet šo procesu, līdz sasniedzat pēdējās cilpiņas.

6. solis: piesiet kurpju auklas

Kad jūs sasniedzat pēdējās cilpiņas, mezglu ar Shoelace galiem, lai pārliecinātos, ka tie ir labi arestēti. Atkarībā no jūsu izvēles varat izveidot vienkāršu saiti vai dubultu saiti.

7. solis: pielāgojiet kurpju auklas

Pēc kurpju auklas piesiešanas tos pielāgojiet tā, lai tie būtu ērti uz jūsu kājām. Pārliecinieties, ka tie nav pārāk stingri vai pārāk vaļīgi.

Tagad, kad esat iemācījies, kā uzlikt kurpju auklas uz tenisa, izmēģiniet šo paņēmienu dažāda veida tenisā un kurpju auklās. Atcerieties, ka prakse noved pie pilnības, tāpēc nepadodieties, ja nevarat izdarīt perfekti vispirms. Laika gaitā jūs kļūsit par paraugu kurpju auklu uzlikšanai tenisā!