Kā ievietot etiķeti uz etiķetes

Kā ievietot etiķeti uz etiķetes

Ja jums ir nepieciešams marķēt produktus, dokumentus vai kaut ko citu, etiķete ir būtisks rīks. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā vieglāk un efektīvi ievietot etiķetes uz etiķetes.

1. solis: izvēlieties pareizo etiķeti

Pirms sākšanas ir svarīgi izvēlēties pareizo etiķeti savam mērķim. Tirgū ir pieejami dažādi izmēri un veidi etiķetes. Noteikti izvēlieties etiķeti, kas ir saderīga ar jūsu etiķeti.

2. solis: atveriet etiķeti

Lai sāktu, atveriet etiķeti, nospiežot atveres pogu, kas atrodas mašīnas augšdaļā vai pusē. Tas ļaus jums piekļūt apgabalam, kurā tiks ievietota etiķetes lente.

3. solis: ievadiet etiķetes lenti

Ar atvērto etiķeti ievietojiet etiķetes lenti norādītajā apgabalā. Pārliecinieties, ka lente ir pareizi izlīdzināta un vai gals ir ārpus mašīnas atvēršanas.

4. solis: barojiet etiķetes lenti

Pēc etiķetes lentes ievietošanas pabarojiet to, viegli izvelkot to no mašīnas. Pārliecinieties, ka lente ir izstiepta un izlīdzināta, lai izvairītos no problēmām drukāšanas laikā.

5. solis: ielieciet etiķeti uz etiķetes

Tagad ir pienācis laiks iezīmēt etiķeti uz etiķetes. Pārliecinieties, ka etiķete ir pareizi saskaņota ar drukas zonu un vai lentes gals ir pareizi novietots drukāšanai.

6. solis: nospiediet drukas sviru

Ar pareizi novietotu etiķeti nospiediet drukas sviru, lai izdrukātu etiķeti. Noteikti izdariet pietiekami daudz spiediena, lai etiķete būtu skaidri izdrukāta, bet izvairieties no pārāk liela spiediena, lai nesabojātu etiķeti.

7. solis: noņemiet etiķeti

Pēc etiķetes drukāšanas uzmanīgi noņemiet to no etiķetes. Pirms noņemšanas pārliecinieties, ka etiķete ir pilnībā atdalīta no etiķetes lentes.

8. solis: uzklājiet etiķeti

Tagad, kad jums ir gatava etiķete, uzklājiet to vēlamajā vietā. Pārliecinieties, vai virsma ir tīra un sausa, lai nodrošinātu pareizu saķeri.

Veicot šīs vienkāršās darbības, jūs varēsit ātri un efektīvi novietot etiķetes uz etiķetes. Atcerieties vienmēr izlasīt etiķetes instrukciju, lai iegūtu īpašu informāciju par izmantoto modeli.