Kā ievietot fona attēlus vārdos

Kā ievietot fona attēlus uz Word

Vai esat kādreiz domājis, kā Word dokumentam pievienot fona attēlu? Ja tā, jūs nonācāt pareizajā vietā! Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā vārdu ievietot fona attēlos.

1. solis: atvērts vārds

Vispirms datorā atveriet Microsoft vārdu. Pārliecinieties, ka jums ir jaunākā programmas versija, lai izmantotu visu pieejamo funkciju priekšrocības.

2. solis: izveidojiet jaunu dokumentu

Pēc vārda atvēršanas noklikšķiniet uz “File” un atlasiet “jauns”, lai izveidotu jaunu tukšu dokumentu.

3. solis: ievadiet fona attēlu

Tagad dodieties uz cilni “Ievietot” un noklikšķiniet uz “Attēls”. Atlasiet attēlu, kuru vēlaties izmantot kā fonu, un noklikšķiniet uz “Ievietot”. Attēls tiks pievienots dokumentam.

4. solis: pielāgojiet fona attēlu

Ar atlasīto attēlu ar labo pusi noklikšķiniet uz tā un izvēlieties “formāta attēls”. Formatēšanas logā dodieties uz cilni “Izkārtojums” un atlasiet “Aiz teksts”. Tas izraisīs attēlu dokumenta apakšā.

5. solis: pielāgojiet attēla pozīciju un izmēru

Ja nepieciešams, varat pielāgot fona attēla pozīciju un izmēru. Labais -noklikšķiniet uz attēla un izvēlieties “izmēru un pozīciju”. Iestatījumu logā varat vilkt attēlu vēlamajā pozīcijā un pēc vajadzības mainīt to.

6. solis: saglabājiet dokumentu

Pēc fona attēla pielāgošanas noteikti saglabājiet dokumentu. Noklikšķiniet uz “File” un atlasiet “Saglabāt” vai nospiediet CTRL + S. norādiet dokumenta nosaukumu un izvēlieties, kur vēlaties to saglabāt.

Tagad jūs zināt, kā uzvārda ievietot fona attēlus! Izmēģiniet šo funkcionalitāti un padariet dokumentus personalizētākus un pievilcīgākus.

Mēs ceram, ka šis emuārs jums bija noderīgs. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Līdz nākamajai reizei!