Kā ievietot iPhone klusā

Kā ievietot iPhone klusajā režīmā

Ja jums ir iPhone un vēlaties iemācīties to ievietot klusajā režīmā, jūs esat nonācis pareizajā vietā. Šajā rakstā mēs soli pa solim parādīsim, kā aktivizēt kluso režīmu savā iPhone.

1. solis: atrodiet sānu pogu

Pirmais solis, lai jūsu iPhone ievietotu klusajā režīmā, ir sānu pogas atrašana. Šī poga atrodas jūsu iPhone kreisajā pusē virs skaļuma pogām.

2. solis: nospiediet sānu pogu

Kad esat atradis pogu Sānu, nospiediet to, lai ievietotu savu iPhone klusajā režīmā. To darot, jūs redzēsit durvju zvana ikonu ar līniju caur to jūsu iPhone ekrānā, norādot, ka klusais režīms ir aktivizēts.

Piezīme: Atkarībā no jūsu iPhone modeļa sānu pogu var izmantot arī, lai izslēgtu ierīci. Noteikti nospiediet tikai nepieciešamo pogu, lai aktivizētu kluso režīmu.

3. solis: pārbaudiet kluso režīmu

Lai apstiprinātu, ka jūsu iPhone atrodas klusā režīmā, sākuma ekrānā varat pārbaudīt zvanu ikonu. Ja ikonai ir līnija caur to, tas nozīmē, ka tiek aktivizēts klusais režīms.

Varat arī pārbaudīt kluso režīmu, nospiežot iPhone skaļuma pogas. Ja, nospiežot skaļuma pogas, nedzirdat nevienu skaņu, tas norāda, ka klusais režīms ir aktivizēts.

4. solis: atspējot kluso režīmu

Ja vēlaties atspējot kluso režīmu un vēlreiz saņemt skaņas paziņojumus savā iPhone, vienkārši vēlreiz nospiediet sānu pogu. To darot, zvanu ikona ar līniju caur to pazudīs, norādot, ka klusais režīms ir deaktivizēts.

Tagad, kad jūs zināt, kā ievietot savu iPhone klusajā režīmā, varat viegli kontrolēt ierīces skaņas paziņojumus. Atcerieties regulāri pārbaudīt klusā režīma statusu, lai pārliecinātos, ka nepalaidat garām nevienu svarīgu zvanu vai paziņojumu.

  • 1. solis: atrodiet sānu pogu
  • 2. darbība: nospiediet sānu pogu
  • 3. solis: pārbaudiet kluso režīmu
  • 4. solis: atspējot kluso režīmu

  • solis
    apraksts

    atpakaļ uz 1. soli

    https://www.apple.com/br/iphone/

    1. darbība Atrodiet sānu pogu sava iPhone kreisajā pusē virs skaļuma pogām.
    2. solis Nospiediet pogu Sānu, lai aktivizētu kluso režīmu.
    3. solis Pārbaudiet Bell ikonu sākuma ekrānā vai nospiediet skaļuma pogas, lai apstiprinātu, ka klusais režīms ir aktivizēts.
    4. solis Lai atspējotu kluso režīmu, vēlreiz nospiediet sānu pogu.