Kā ievietot akordeonu

Kā ievietot akordeona durvis

akordeona durvis ir lieliska iespēja ietaupīt vietu nelielā vidē. Turklāt tie ir praktiski un viegli uzstādāmi. Šajā rakstā mēs parādīsim soli pa solim, kā ievietot akordeona durvis.

nepieciešamie materiāli

  • Laimīgas durvis
  • Drill
  • Bukses un skrūves
  • Trena
  • Līmenis
  • Skrūvgriezis

soli pa solim

1. Izmērīt durvju aili

Pirms akordeona durvju pirkšanas izmēriet plaisu, kur tā tiks uzstādīta. Pierakstiet augstumu un platumu, lai izvēlētos pareizo durvju izmēru.

2. Sagatavojiet instalācijas vietni

Notīriet vietu, kur durvis tiks uzstādītas labi. Pārliecinieties, ka nav šķēršļu vai pārkāpumu, kas varētu izjaukt instalāciju.

3. Uzstādiet augšējo sliedi

Fiksējiet augšējo sliedi durvju augšdaļā, izmantojot urbi un skrūves. Pārbaudiet, vai sliede ir līmeņa.

4. Uzstādiet apakšējo sliedi

Fiksējiet apakšējo sliedi durvju apakšā, izmantojot urbi un skrūves. Pārbaudiet vēlreiz, ja sliede ir līmeņa.

5. Uzstādiet durvis uz sliedes

Uzstādiet akordeona durvis augšējā sliedē un slīdiet tās uz apakšējo sliedi. Pārliecinieties, ka durvis ir izlīdzinātas un līdzvērtīgas.

6. Veiciet nepieciešamos pielāgojumus

Ja durvis ir nepareizi izlīdzinātas vai iedarbinātas, veiciet nepieciešamos pielāgojumus augšējā un apakšējā sliedes skrūvēs, līdz durvis ir pareizi uzstādītas.

7. Pārbaudes atvēršana un aizvēršana

Pāris reizes atveriet un aizveriet akordeona durvis, lai pārliecinātos, ka tās darbojas pareizi. Veiciet galīgo pielāgošanu, ja nepieciešams.

8. Pabeidziet instalāciju

Pēc tam, kad pārbaudīju, vai durvis ir uzstādītas pareizi un pareizi darbojas, pabeidziet uzstādīšanu, vajadzības gadījumā fiksējot sānu apdari.

Tagad, kad jūs zināt, kā ievietot akordeona durvis, izmantojiet iespēju praktiski un funkcionālā veidā atjaunot savas mājas rotājumu. Akordeona durvis ir lieliska iespēja optimizēt telpas un nodrošināt vidi lielāku praktiskumu.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet to komentāros zemāk. Līdz nākamajai reizei!