Kā atbloķēt uznirstošos uznirstošos

Kā atbloķēt uznirstošo uz augšu

Uznirstošie logi ir logi, kas automātiski parādās, apmeklējot noteiktas vietnes. Tie var būt noderīgi, lai parādītu papildu informāciju vai piedāvātu akcijas, taču tie var būt arī kaitinoši un pat bīstami, jo tie var saturēt vīrusus vai novirzīt uz ļaunprātīgām vietnēm.

Kāpēc uznirstošie logi ir bloķēti?

Lielākajai daļai mūsdienu pārlūkprogrammu ir iebūvēts uznirstošais bloķētājs, lai aizsargātu lietotājus no nevēlama satura. Tomēr dažreiz jums, iespējams, būs jāatslēdz uznirstošie logi, lai piekļūtu noteiktām funkcijām vai vietnēm.

Kā atbloķēt uznirstošos logus lielākajiem pārlūkiem

Šeit ir norādījumi par uznirstošo logu atbloķēšanu populārākajām pārlūkprogrammām:

  • Google Chrome: Noklikšķiniet uz trīspunkta ikonas augšējā labajā stūrī, dodieties uz “Iestatījumi”, velciet uz leju un noklikšķiniet uz “Advanced”. Filmā “Privātums un drošība” noklikšķiniet uz “Vietnes iestatījumi” un pēc tam “uznirstošie logi un novirzīšana”. Aktivizējiet opciju “Atļaut” vai pievienojiet izņēmumus konkrētām vietnēm.
  • Mozilla Firefox: Noklikšķiniet uz trīs līniju ikonas augšējā labajā stūrī, dodieties uz “opcijas”, noklikšķiniet uz “Privātums un drošība” un nolieciet, līdz atrodat “atļaujas”. Blakus “bloķēt uznirstošos logus”, noklikšķiniet uz “Izņēmumi” un pievienojiet vietnes, kuras vēlaties atļaut uznirstošos logus.
  • Microsoft Edge: Noklikšķiniet uz trīs punktu ikonas augšējā labajā stūrī, dodieties uz “Iestatījumi” un noklikšķiniet uz “Privātums, meklēšana un pakalpojumi”. Ritiniet uz leju, līdz atrodat “vietnes atļaujas” un noklikšķiniet uz “uznirstošie logi un novirzīšana”. Aktivizējiet opciju “Atļaut” vai pievienojiet izņēmumus konkrētām vietnēm.
  • safari: augšējā izvēlnes joslā noklikšķiniet uz “Safari” un atlasiet “Preferences”. Pārejiet uz cilni “vietnes” un kreisajā panelī noklikšķiniet uz “uznirstošo logu”. Līdztekus “apmeklējot citas vietnes”, atlasiet “Atļaut” vai pievienojiet izņēmumus konkrētām vietnēm.
  • Citi padomi, kā rīkoties ar uznirstošajiem logiem

    Papildus uznirstošo logu atbloķēšanai šeit ir daži papildu padomi, kā rīkoties ar tiem:

    • Izmantojiet reklāmas bloķētāju: Uzstādiet reklāmas paplašinājuma paplašinājumu pārlūkprogrammā, lai izvairītos no uznirstošo logu un citu nevēlamu reklāmu parādīšanas.
    • Atjaunināt pārlūkprogrammu: Pārlūkprogrammu jaunākajām versijām bieži ir uzlabotas drošības funkcijas, ieskaitot labākus uznirstošos blokatorus.
    • Esiet piesardzīgs, noklikšķinot uz uznirstošajiem logiem: Izvairieties no noklikšķināšanas uz aizdomīgiem uznirstošajiem logiem, jo ​​tie var novirzīt uz ļaunprātīgām vietnēm vai sākt nevēlamas lejupielādes.

    Uznirstošo logu atbloķēšana var būt noderīga noteiktās situācijās, taču atcerieties, ka vienmēr paturiet prātā drošību tiešsaistē. Esiet piesardzīgs, atļaujot uznirstošos uzplaukumus un pārliecinieties, ka uzticaties vietnēm, kuras jūs atbloķējat.

    Mēs ceram, ka šis raksts bija noderīgs, lai jūs atbloķētu uznirstošos logus lielākajiem pārlūkiem. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet komentāru zemāk!