Kā noņemt leļļu matus

Kā notvert leļļu matus

Ja jums ir lelle ar matiem, visi samulsis, neuztraucieties! Izmantojot dažus vienkāršus padomus, jūs varat atstāt matus uz savas skaistās lelles un bez mums. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā atdalīt matus no lelles.

1. solis: sagatavojiet nepieciešamos materiālus

Pirms sākšanas ir svarīgi, lai materiāli būtu nepieciešami, lai atvienotu lelles matus. Jums būs nepieciešams:

  • Plaša zobu ķemme
  • Ūdens silts
  • Kondicionieris
  • Mīkstā saru suka

2. solis: slapjš lelles mati

Lai atvieglotu tīrīšanas procesu, samitriniet lelles matus ar siltu ūdeni. Tas palīdzēs nomest mezglus un padarīt matus kaļamākus.

3. solis: uzklājiet kondicionieri

Pēc lelles matu mitrināšanas uzklājiet nelielu kondicioniera daudzumu. Izplatiet kondicionieri visā matos, maigi masējot, lai pārliecinātos, ka visi mati ir pārklāti.

4. solis: Tilds ar platu zobu ķemmi

Ar slapjiem un kondicionētiem matiem sāciet atdalīties ar plašu zobu ķemmi. Sāciet pie padomiem un lēnām kāpt, uzmanīgi atsaucot mūs, lai nesalauztu matus.

5. solis: notīriet matus ar mīksto saru suku

Pēc notīrīšanas ar ķemmi izmantojiet mīksto saru suku, lai ķemmētu lelles matus. Bija palīdzēs padarīt jūsu matus izlīdzinātākus un bez frizz.

6. solis: ļaujiet matiem dabiski nožūt

Pēc lelles matu atdalīšanas un ķemmēšanas ļaujiet tiem dabiski nožūt. Izvairieties no matu žāvētāja izmantošanas, jo siltums var sabojāt matus.

Veicot šīs darbības, jūs varēsit viegli un droši atdalīt lelles matus. Atcerieties, ka, rīkojoties ar matiem, ir pacietība un rūpība, lai izvairītos no bojājumiem. Tagad jūsu lelle būs gatava šūpoties ar skaistiem matiem un bez mums!