Kā uzzīmēt Anya

Kā uzzīmēt anya

Zīmēšana ir radoša un relaksējoša darbība, kuru var novērtēt jebkura vecuma cilvēki. Ja jūs esat filmas “Anya” cienītājs un vēlaties iemācīties uzzīmēt galveno varoni, jūs nonācāt pareizajā vietā! Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā uzzīmēt Anya.

nepieciešamie materiāli

Pirms sākšanas, pārliecinieties, vai jums ir šādi materiāli ar rokām:

  • Zīmulis
  • Gumija
  • Zīmēšanas papīrs

1. solis: pamata skice

Sāciet, uzvelkot apli Anya galvai. Tad pievienojiet ķermenim divas vertikālas līnijas un divām horizontālām līnijām rokām.

2. solis: sejas detaļas

Tagad ir pienācis laiks pievienot Anya sejas detaļas. Uzzīmējiet divus mazākus apļus galvenajā lokā pie acīm. Tad pievienojiet degunam nelielu trīsstūri un mutei izliektu līniju.

3. solis: mati un ausis

Anya ir gari un viļņaini mati. Izvelciet izliektas līnijas, kas iznāk no galvas augšdaļas, lai attēlotu matus. Tad galvas sāniem pievienojiet divas ovālas formas.

4. solis: ķermenis un drēbes

Tagad ir pienācis laiks pievienot Anya ķermeni. Lai attēlotu kleitu, uzzīmējiet divas izliektas līnijas, kas savieno 1. soļa vertikālās līnijas. Pēc tam pievienojiet piedurknes un apkakles detaļas.

5. solis: Galīgā informācija

Lai pabeigtu Anya dizainu, pievienojiet galīgās detaļas, piemēram, acis, uzacis, skropstas un kurpes. Neaizmirstiet izdzēst nevajadzīgās skices līnijas.

Tagad, kad esat iemācījies uzzīmēt Anya, nekautrējieties nokrāsot zīmējumu un pievienot savu personīgo pieskārienu. Atcerieties regulāri praktizēt, lai uzlabotu savas zīmēšanas prasmes. Izklaidējieties!