Kā zīmēt ķermeņus

Kā zīmēt ķermeņus

Cilvēku ķermeņu zīmēšana daudziem cilvēkiem var būt izaicinājums, taču, izmantojot praksi un zināšanas par pareizajām proporcijām, ir iespējams radīt skaistas ilustrācijas. Šajā emuārā mēs izpētīsim dažus padomus un paņēmienus, kas palīdzēs uzlabot ķermeņa dizaina prasmes.

Zinot proporcijas

Pirms sākat zīmēt ķermeņus, ir svarīgi saprast cilvēka ķermeņa pamatproporcijas. Cilvēka ķermeni var iedalīt dažādās daļās, piemēram, galva, stumbrs, rokas un kājas. Katrai no šīm detaļām ir noteikts izmērs un forma, kas jāņem vērā, zīmējot.

Parasts paņēmiens ir galvas mērīšanas izmantošana kā atsauce uz pārējo ķermeni. Piemēram, cilvēka ķermenis parasti ir apmēram septiņu līdz astoņu galvu augstums. Tas nozīmē, ka kopējais ķermeņa augstums ir aptuveni septiņas līdz astoņas reizes lielāks par galvas izmēru.

Sīkāka informācija

Kad jums ir pamata izpratne par proporcijām, ir pienācis laiks sākt pievienot zīmēšanai sīkāku informāciju. Sāciet zīmēt vienkāršas formas, lai attēlotu dažādas ķermeņa daļas, piemēram, taisnstūri rokām un kājām, kā arī lokiem.

Pēc tam pievienojiet anatomiskas detaļas, piemēram, muskuļus un kaulus. Izpētiet cilvēka anatomiju, lai saprastu, kā šīs struktūras savienojas un pārvietojas. Tas palīdzēs jūsu zīmējumam dot lielāku reālismu.

Proporcijas un kustības praktizēšana

Viens no labākajiem veidiem, kā uzlabot ķermeņa dizaina prasmes, ir praktizēt proporciju un kustību. Mēģiniet uzzīmēt dažādas pozas un izmēģināt dažādus leņķus. Tas palīdzēs attīstīt jūsu skatījumu uz pareizajām proporcijām un uztvert kustībā esošā cilvēka ķermeņa dinamiku.

Turklāt ievērojiet reālus cilvēkus un izpētiet savas pozas un kustības. Tas palīdzēs apmācīt jūsu izskatu, lai jūsu zīmējumos uztvertu cilvēka ķermeņa būtību.

  • Izmantojiet vizuālās atsauces
  • Izmēģiniet dažādus stilus
  • Regulāra prakse

  • tehnika
    apraksts

    Noklikšķiniet šeit , lai redzētu talantīgu mākslinieku veidoto ķermeņu dizainu piemērus.

    Zīmēšanas ķermeņi var būt izaicinošs process, taču ar praksi un pacietību jūs varat uzlabot savas prasmes. Atcerieties izpētīt cilvēka anatomiju, regulāri praktizēt un izjust dažādas metodes. Laika gaitā jūs redzēsit ievērojamu uzlabojumu sava ķermeņa dizainā.

    ēnojums Pievienojiet ēnām, lai ķermenim iegūtu dziļumu un tilpumu
    kontūru līnijas izceliet ķermeņa kontūras, lai definētu tā formu
    faktūras Pievienojiet faktūras, lai zīmēšanai iegūtu vairāk reālisma