Kā uzzīmēt vieglu dizainu

Kā uzzīmēt viegli dizainu

Zīmēšana ir radoša un relaksējoša darbība, kuru var novērtēt jebkura vecuma cilvēki. Ja esat iesācējs vai vienkārši vēlaties praktizēt savas zīmēšanas prasmes, vieglu dizainu projektēšana ir lielisks veids, kā sākt. Šajā emuārā mēs izpētīsim dažus padomus un paņēmienus, kas palīdzēs jums izveidot vienkāršus, bet iespaidīgus dizainus.

Izmantojiet pamata formas

Viens no labākajiem veidiem, kā sākt zīmēt, ir pamata formu izmantošana. Apļi, kvadrāti, taisnstūri un trīsstūri ir daudzu dizainu pamats. Sāciet, zīmējot šīs formas un pēc tam pievienojiet informāciju, lai tos pārvērstu objektos vai rakstzīmes.

Pievienojiet līnijas un kontūras

Kad jums ir pamata formas, varat pievienot līnijas un kontūras, lai sniegtu sīkāku informāciju savam dizainam. Izmantojiet taisnas līnijas vai līknes, lai definētu kontūras un pievienotu papildu līnijas, lai izveidotu faktūras vai ēnas.

Izmēģiniet dažādus stilus

Vieglu zīmēšana ir arī lieliska iespēja izmēģināt dažādus dizaina stilus. Jūs varat mēģināt zīmēt karikatūras stilu, reālistisku stilu vai pat izveidot savu unikālo stilu. Nebaidieties izpētīt un uzzināt, kas jums vislabāk der.

regulāri praktizē

Tāpat kā jebkuras prasmes, regulāra prakse ir būtiska, lai uzlabotu savas dizaina prasmes. Pavadiet kādu laiku katru dienu, lai zīmētu vieglu dizainu, un laika gaitā jūs redzēsit savu progresu. Atcerieties, ka zīmējums ir ceļojums, un katrs zīmējums ir mācību iespēja.

  • Izklaidējieties
  • Esiet radošs
  • Nebaidieties pieļaut kļūdas
  • Izmēģiniet dažādus zīmēšanas materiālus
  • Iedvesmojieties no citiem māksliniekiem

  • < Easy Designs piemēri












    Izmantojiet pamata veidus kā sākumpunktu uzzīmējiet kaķi, ziedu, māja
    Pievienojiet līnijas un kontūras, lai sniegtu informāciju uzzīmējiet suni, koku, automašīnu
    izmēģiniet dažādus zīmēšanas stilus uzzīmējiet cilvēka seju, jauku dzīvnieku, ikdienas priekšmetu
    regulāri praktizē, lai uzlabotu savas prasmes uzzīmējiet karikatūras varoni, ainavu, portretu