Kā uzzīmēt dimantu

Kā uzzīmēt dimantu

Dimanta zīmēšana var šķist grūts uzdevums, taču ar nelielu praksi un pacietību ikviens var radīt skaistu un reālistisku dizainu. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā uzzīmēt dimantu, izmantojot dažādas metodes un materiālus.

nepieciešamie materiāli

  • Zīmulis
  • Gumija
  • Papīrs
  • Lineāls
  • Krāsainas pildspalvas (pēc izvēles)

1. solis: uzzīmējiet pamata formu

Lai sāktu, uzzīmējiet kvadrātu, izmantojot lineālu. Pārliecinieties, ka visas kvadrāta puses ir vienāda garuma. Tas būs jūsu dimanta kontūra.

2. solis: pievienojiet informāciju

Pēc tam uzzīmējiet divas diagonālas līnijas, kas krustojas laukuma centrā. Šīs līnijas attēlo dimanta šķautnes. Pārliecinieties, ka līnijas ir taisnas un simetriskas.

3. solis: piešķiriet tilpumu dimantam

Lai iegūtu tilpuma sajūtu dimantam, kvadrāta sāniem pievienojiet izliektas līnijas. Šīs līnijas attēlo dimanta malas. Pārliecinieties, ka līknes ir mīkstas un proporcionālas.

4. solis: sīki aprakstiet šķautnes

Tagad ir pienācis laiks pievienot sīkāku informāciju dimanta šķautnēm. Izmantojiet taisnas un diagonālas līnijas, lai šķautnēs izveidotu gaismas un ēnu rakstu. Tas jūsu dizainam piešķirs reālistiskāku aspektu.

5. solis: pabeidziet zīmējumu

Izdzēsiet ceļvežus un nevajadzīgās pazīmes. Tagad jūs varat iekrāsot savu dimantu, izmantojot krāsainas pildspalvas vai zīmuļus. Izmēģiniet dažādas krāsu kombinācijas, lai padarītu jūsu dizainu vēl interesantāku.

gatavs! Tagad jūs zināt, kā uzzīmēt dimantu. Atcerieties regulāri praktizēt, lai uzlabotu savas zīmēšanas prasmes. Izklaidējieties un atlaidiet savu radošumu!