Kā uzzīmēt sievietes seju

Kā uzzīmēt sievietes seju

Sievietes sejas zīmēšana var šķist izaicinājums, taču ar nelielu praksi un pacietību ikviens var iemācīties to darīt. Šajā rakstā mēs soli pa solim izpētīsim, kā reālistiski uzzīmēt sievietes seju.

nepieciešamie materiāli

Pirms sākšanas ir svarīgi, lai būtu pareizie materiāli. Jums būs nepieciešams:

  • Zīmulis
  • Gumija
  • Papīrs

1. solis: pamatstruktūra

Pirmais sievietes sejas zīmēšanas solis ir pamata struktūras izveidošana. Sāciet ar apli uz galvas un pēc tam pievienojiet vidū vertikālu līniju, lai seju sadalītu divās vienādās pusēs. Pēc tam apļa apakšējā pusē uzzīmējiet horizontālu līniju, lai atzīmētu acu stāvokli.

2. solis: acis un uzacis

Tagad ir pienācis laiks pievērst acis. Sāciet, zīmējot divas ovālas formas uz jūsu iepriekš izstrādātajām horizontālās līnijas. Tad pievienojiet acis, piemēram, skolēnus un skropstas. Neaizmirstiet uz uzacis, kas jāvelk virs acīm.

3. solis: deguns un mute

Tad uzzīmējiet degunu un muti. Degunu var attēlot ar trīsstūrveida vai podagra formu. Mutei, zem deguna uzzīmējiet izliektu līniju un pievienojiet lūpas. Atcerieties, ka sieviešu lūpas parasti ir pilnīgākas un definētas.

4. solis: mati un ausis

Tagad ir pienācis laiks pievienot matus un ausis. Uzzīmējiet matus atbilstoši vēlamajam stilam, neatkarīgi no tā, vai tas ir īss, garš, gluds vai cirtaini. Pēc tam uzzīmējiet ausis acu līmenī, atceroties, ka tām jābūt saskaņotām ar degunu.

5. solis: Galīgā informācija

Visbeidzot, pievienojiet galīgo informāciju sievietes sejai. Tas ietver izteiksmes līnijas, piemēram, grumbiņas vai vasaras raibumus, un acu detaļas, piemēram, plakstiņi un apakšējās skropstas. Neaizmirstiet izdzēst līnijas, kuras jūs izveidojāt sākumā.

Tagad, kad esat iemācījies pamata soļus, lai uzzīmētu sievietes seju, daudz praktizētu, lai uzlabotu savas prasmes. Laika gaitā jūs varēsit izveidot pārsteidzošus sieviešu portretus, kas pilni ar detaļām.

Es ceru, ka šis raksts jums bija noderīgs. Lai jautri zīmēt!