Kā uzzīmēt ģitāru

Kā uzzīmēt ģitāru

Ģitāras zīmēšana var šķist grūts uzdevums, taču ar nelielu praksi un pacietību ikviens var radīt skaistu šī mūzikas instrumenta dizainu. Šajā rakstā mēs soli pa solim parādīsim, kā vienkārši un viegli uzzīmēt ģitāru.

nepieciešamie materiāli

Pirms sākšanas ir svarīgi, lai rokā būtu šādi materiāli:

  • Zīmulis
  • Gumija
  • Papīrs

soli pa solim

1. solis: uzzīmējiet ģitāras ķermeni

Lai sāktu, uzzīmējiet piliena formātu, lai attēlotu ģitāras ķermeni. Pārliecinieties, ka augšdaļa ir platāka nekā zemāka.

2. solis: pievienojiet ģitāras roku

Pēc tam noņemiet taisnu līniju, kas iznāk no ģitāras korpusa augšdaļas, lai attēlotu roku. Rokas galā uzzīmējiet nelielu taisnstūri, lai attēlotu molbertu.

3. solis: uzzīmējiet stīgas

Tagad ir pienācis laiks uzzīmēt ģitāras stīgas. Izveidojiet paralēlas līnijas, kas iznāk no molberta līdz ģitāras ķermeņa apakšai. Atcerieties atstāt vietu starp katru virvi.

4. solis: Sīkāka informācija un apdare

Lai pabeigtu zīmējumu, pievienojiet detaļu un apdari. Uzzīmējiet tarraxes uz rokas augšdaļas, fretu gar roku un pielāgošanas pogas ģitāras korpusa apakšā.

Papildu padomi

Šeit ir daži papildu padomi, kā uzlabot ģitāras dizainu:

  • Izmantojiet gaismas un maigas līnijas, lai izveidotu sākotnējo skici, un pēc tam kļūst tumšāka līnijas, kad zīmējums iegūst formu.
  • Labi ievērojiet ģitāras proporcijas un mēģiniet tās pēc iespējas precīzāk reproducēt.
  • Izmēģiniet dažādus leņķus un pozīcijas, lai padarītu zīmējumu interesantāku.

Tagad, kad jūs zināt, kā uzzīmēt ģitāru, ir pienācis laiks to ieviest praksē un izveidot savus dizainus. Atcerieties, ka prakse noved pie pilnības, tāpēc nepadodieties, ja jūsu pirmais zīmējums neiznāk kā gaidīts. Turpiniet praktizēt, un drīz jūs zīmēsit pārsteidzošas ģitāras!