Kā barot akmeņus

Kā enerģēt akmeņus

Akmeņi ir pazīstami ar savām enerģijas un terapeitiskajām īpašībām, kuras gadsimtiem ilgi izmanto, lai līdzsvarotu un saskaņotu ķermeņa un vides enerģiju. Ja jums ir akmeņi un vēlaties uzlabot savas enerģijas, ir dažas metodes, kuras var izmantot. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus veidus, kā aktivizēt akmeņus.

akmeņu tīrīšana

Pirms akmeņu aktivizēšanas ir svarīgi tos tīrīt. Tas notiek tāpēc, ka akmeņi laika gaitā var absorbēt negatīvas enerģijas, un tie ir jānoņem, lai akmeņu pozitīvās īpašības tiktu uzlabotas.

Vienkāršs akmeņu tīrīšanas veids ir mazgāt tos tekošā ūdenī. Noteikti izmantojiet filtrētu vai minerālūdeni, izvairoties no krāna ūdens, kas var saturēt piemaisījumus. Turklāt dažus akmeņus nevajadzētu mazgāt ūdenī, piemēram, melnais turmalīns un selenīts. Šajos gadījumos izmantojiet citas tīrīšanas metodes, piemēram, augu smēķēšanu vai iegremdēšanu rupjā sāls.

akmeņu enerģija

Pēc akmeņu tīrīšanas ir pienācis laiks tos aktivizēt. Ir vairāki veidi, kā to izdarīt, un jūs varat izvēlēties to, kas vislabāk atbilst jūsu vēlmēm un nodomiem.

Saules un mēness iedarbība

Vienkāršs un efektīvs veids, kā aktivizēt akmeņus, ir padarīt tos pakļautus saulei un mēnesim. Saules un Mēness enerģija ir jaudīga un var uzlādēt akmeņu īpašības. Novietojiet akmeņus vietā, kur viņi dienas laikā var saņemt saules gaismu un mēness gaismā naktī. Atcerieties aizsargāt lietus akmeņus un savākt tos pirms rītausmas.

Kristālu izmantošana

Vēl viens veids, kā aktivizēt akmeņus, ir kristālu izmantošana. Kristāliem ir dinamiska enerģija, un tie var uzlabot akmeņu īpašības. Novietojiet akmeņus uz kristāla, piemēram, kvarca vai ametistu, un atstājiet tos tur dažas stundas vai naktī. Kristāli pārraidīs enerģiju uz akmeņiem, atdzīvinot tos.

vizualizācija un nodoms

Jaudīga enerģijas tehnika ir vizualizācija un nodoms. Turiet akmeni rokās, aizveriet acis un iztēlojieties baltu gaismu iesaiņojot. Mentalizēt pozitīvo enerģiju, kas plūst uz akmens, un iedomājieties, ka tā ir piepildīta ar šo enerģiju. Dariet to ar mīlestību un nodomu, uzskatot, ka akmens tiek aktivizēts.

Akmeņu apkope

Pēc akmeņu aktivizēšanas ir svarīgi veikt regulāru apkopi, lai tie turpinātu uzlabot savu enerģiju. Dažas apkopes metodes ietver tīrīšanu ar tekošu ūdeni, neskatoties uz garšaugiem, iegremdēšanu rupjā sāls un kristālu izmantošana.

Atcerieties, ka katram akmenim ir savas enerģijas īpašības un īpašības, tāpēc ir svarīgi izpētīt katru no tiem un saprast, kā tos vislabāk dot. Arī uzticieties savai intuīcijai un sekojiet tam, kas jums rezonē.

Tagad, kad jūs zināt, kā barot akmeņus, izmantojiet iespēju uzlabot savu akmeņu enerģiju un izbaudīt viņu terapeitiskos ieguvumus. Izmēģiniet dažādus paņēmienus un atrodiet to, kas jums vislabāk der. Regulāri barojiet savus akmeņus un baudiet dziļāku saikni ar dabas enerģiju.