Kā padarīt raganu cepuri

Kā padarīt raganu cepuri

Ja jūs meklējat jautru un radošu veidu, kā iekļūt Helovīna noskaņojumā, raganu cepures izgatavošana var būt ideāls risinājums. Šajā rakstā mēs parādīsim jums vienkāršu soli pa solim, lai izveidotu savu biedējošo cepuri. Nāc!

nepieciešamie materiāli:

  • šķēres
  • pretda kartons
  • līmlente
  • Karstā līme
  • Ornamenti (pēc izvēles)

soli pa solim:

1. solis: sagrieziet kartonu

Sāciet, sagriežot lielu apli melnajā kartonā. Šis aplis būs jūsu cepures pamatne. Tad sagrieziet garu un šauru taisnstūri, lai izveidotu daļu, kas atradīsies ap galvu.

2. solis: Uzstādiet cepuri

Aptiniet kartes taisnstūri ap galvu, lai izmērītu pareizo izmēru. Izmantojiet lenti, lai salabotu galus un izveidotu apli. Pēc tam pielīmējiet lielo kartona apli mazāka apļa augšdaļā, veidojot cepures konusa formu.

3. solis: izrotājiet cepuri

Tagad ir pienācis laiks atbrīvot savu radošumu! Lai izrotātu raganu cepuri, varat izmantot tādus rotājumus kā plastmasas zirnekļi, viltus zirnekļtīkli vai pat tematiskas uzlīmes. Izmantojiet karstu līmi, lai salabotu rotājumus kartonā.

Papildu padomi:

Ja vēlaties padarīt cepuri vēl skarbāku, cepures pamatnei varat pievienot melnu auduma diapazonu, lai paslēptu lenti. Turklāt jūs varat arī krāsot cepuri ar melnu smidzināšanas krāsu, lai iegūtu profesionālāku apdari.

Tagad, kad jūs zināt, kā pagatavot raganu cepuri, vienkārši ielieciet to uz galvas un izklaidējieties Helovīnā! Atcerieties izmantot savu iztēli un pielāgot cepuri atbilstoši savam stilam. Izklaidējieties!