Kā padarīt Beat KeyChain

Kā padarīt Beat KeyChain

Pērļu krelles ir krāsaini un jautri aksesuāri, kurus var izmantot, lai rotātu atslēgas, mugursomas un somas. Arī Beady atslēgu piekariņa izgatavošana ir radoša un relaksējoša aktivitāte. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā izveidot Beady Keychain.

nepieciešamie materiāli:

  • Dažādu krāsu un izmēru lodītes
  • neilona stieple vai makšķerēšanas līnija
  • Keychain gredzens
  • šķēres

soli pa solim:

1. Sagatavošana:

Pirms sākat izgatavot lodītes atslēgu piekariņu, sakārtojiet lodītes atbilstoši vēlamajām krāsām un izmēriem. Tas atvieglos montāžas procesu.

2. Izgrieziet vadu:

Sagrieziet neilona stieples gabalu vai makšķerēšanas līniju aptuveni 30 cm garumā. Šis izmērs var atšķirties atkarībā no vēlamā atslēgu piekariņa izmēra.

3. Sasiet stīpu:

Izejiet vienu stieples galu caur atslēgu piekariņa gredzenu un mezglējiet to, lai to salabotu. Noteikti atstājiet pietiekami daudz vietas pērlītēm.

4. Sāciet montāžu:

Lai sāktu salikt atslēgu piekariņu, izvēlieties lodītes un iziet cauri vadam. Tad dodiet mezglu, lai to salabotu vietā.

5. Pievienojiet vairāk pērlīšu:

Turpiniet pievienot lodītes vadam, mainot krāsas un izmērus, lai izveidotu interesantu rakstu. Atcerieties dot mezglu pēc katrām lodītēm, lai tās noturētu vietā.

6. Apdare:

Kad pievienojat visas vēlamās krelles, dodiet stieplei pēdējo mezglu, lai pabeigtu atslēgu piekariņu. Pārliecinieties, ka mezgls ir ļoti stingrs, lai neļautu lodītēm atbrīvoties.

Ja vēlaties, atslēgu piekariņa galā varat pievienot kulonu vai šarmu, lai tas būtu vēl personalizētāks.

gatavs! Tagad jūs zināt, kā pagatavot Beady Keychain. Atlaidiet savu radošumu un izveidojiet unikālus un krāsainus atslēgu piekariņus jums un jūsu draugiem.

Mēs ceram, ka jums patika šī apmācība. Kopīgojiet savus darbus ar mums un izklaidējieties, darot pērlīšu krelles!