Kā pagatavot tomātu ziedu

Kā padarīt tomātu ziedu

Tomātu ziedi ir radošs un garšīgs veids, kā izrotāt ēdienus un pārsteigt savus viesus. Papildus tam, ka viņi ir skaisti, viņi arī piešķir ēdieniem unikālu garšu. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā pagatavot tomātu ziedu.

1. solis: izvēlieties tomātus

Lai pagatavotu tomātu ziedu, ir svarīgi izvēlēties stingrus un nobriedušus tomātus. Izvēlieties vidēja izmēra tomātus, jo tos būs vieglāk apstrādāt.

2. solis: sagrieziet tomātus

Ar asu nazi katra tomāta apakšā izveidojiet krustu griezumu. Pārliecinieties, ka nesagriežat līdz beigām, atstājot ziedu ziedlapiņas neskartas.

3. solis: noņemiet sēklas

Rūpīgi noņemiet sēklas un mīkstumu no tomātiem, izmantojot nelielu karoti. Ir svarīgi atstāt tikai ziedu ziedlapiņas.

4. solis: modelējiet ziedlapiņas

Ar jau atdalītajām tomātu ziedlapiņām izmantojiet rokas, lai tās modelētu un veidotu ziedu. Viegli salieciet ziedlapiņas, radot reālistiskāku efektu.

5. solis: galīgā montāža

Visbeidzot, novietojiet tomātu ziedus uz izvēles šķīvja vai trauka. Jūs varat pievienot bazilika lapas vai citas garšvielas, lai izrotātu vēl vairāk.

Tagad, kad jūs zināt, kā pagatavot tomātu ziedu, atbrīvot savu radošumu un izmantot šo paņēmienu, lai izrotātu salātus, galvenos ēdienus un pat desertus. Pārsteidziet savus viesus ar šo skaisto un garšīgo rotājumu!