Kā padarīt grafiti dziesmu tekstus

Kā pagatavot grafiti burtu

Ja esat pilsētas mākslas cienītājs un vēlaties uzzināt, kā veikt grafiti dziesmu tekstus, jūs esat pareizajā vietā! Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā izveidot grafiti dziesmu tekstus ar stilu un personību. Nāc!

1. solis: izvēlieties burtu stilu

Pirms sākat zīmēt, ir svarīgi izvēlēties burtu stilu, kuru vēlaties izveidot. Ir vairāki grafiti burtu stili, sākot no vienkāršākajiem un taisnākajiem līdz vissmagākajiem un izliektākajiem. Meklējiet atsauces un atrodiet stilu, kas jūs visvairāk iepriecina.

2. solis: skiciet burtus

Ņemot vērā izvēlēto stilu, sāciet skicēt burtus uz papīra. Izmantojiet zīmuļus, lai izveidotu sākotnējās funkcijas, tāpēc kļūdas būs vieglāk labot. Atcerieties atstāt pietiekami daudz vietas starp burtiem, lai vēlāk pievienotu informāciju.

3. solis: pievienojiet informāciju un ēnas

Tagad ir pienācis laiks burtiem pievienot detaļas un ēnas. Izmantojiet dažāda biezuma pildspalvas vai marķierus, lai radītu kontrastus un piešķirtu savam dizainam vairāk dzīves. Izmēģiniet ēnas burtu iekšējās daļās, lai iegūtu trīsdimensiju efektu.

4. solis: aizpildiet burtus

Pēc detaļas pievienošanas ir pienācis laiks aizpildīt burtus ar krāsu. Izmantojiet marķierus vai smidzināšanas krāsas, lai krāsotu savu dizainu. Atcerieties izvēlēties krāsas, kas atbilst viena otrai un izceļas fonā.

5. solis: pabeidziet zīmējumu

Visbeidzot, pabeidziet zīmējumu, padarot pēdējos pieskārienus. Izlabojiet visas kļūdas, pievienojiet sīkāku informāciju, ja jums tas ir nepieciešams, un veiciet pielāgojumus, kurus jūs uzskatāt par svarīgiem. Ja vēlaties, varat apiet burtus ar melnu pildspalvu, lai tos vēl vairāk izceltu.

Tagad, kad jūs zināt, kā padarīt grafiti dziesmu tekstus, ir pienācis laiks to ieviest praksē! Atcerieties daudz praktizēt, lai uzlabotu savas prasmes un attīstītu savu stilu. Izklaidējieties un ļaujiet savai radošumam plūst!

Mēs ceram, ka šis emuārs jums bija noderīgs. Ja jums ir kādi jautājumi vai vēlaties dalīties ar saviem darbiem, atstājiet komentāru zemāk. Līdz nākamajai reizei!