Kā panākt, lai tālrunis izkrautu lēnām

Kā panākt, lai tālrunis izkrauj lēnām

Vai jūs kādreiz esat izmantojis savu tālruni un pēkšņi sapratis, ka akumulators ātri beidzas? Tas var būt diezgan nomākti, it īpaši, ja jums ir nepieciešams tālrunis visas dienas garumā. Bet neuztraucieties, ir daži padomi, kas var palīdzēt padarīt tālruni izkraušanu lēnāk. Pārbaudiet zemāk:

1. Samaziniet ekrāna spilgtumu

Viens no galvenajiem pārmērīga akumulatora patēriņa cēloņiem ir ekrāna spilgtums. Jo spilgtāks ir tālruņa ekrāns, jo vairāk enerģijas tas patērēs. Tāpēc samaziniet ekrāna spilgtumu līdz ērtam, bet ne pārmērīgam. Jūs varat pielāgot spīdumu savos mobilajos iestatījumos.

2. Izslēdziet Wi-Fi un Bluetooth, ja nelieto

Wi-Fi un Bluetooth ir resursi, kas no tālruņa patērē daudz enerģijas, pat ja tie netiek izmantoti. Tāpēc ikreiz, kad neizmantojat šos savienojumus, atcerieties tos izslēgt. Tas palīdzēs saglabāt tālruņa akumulatoru.

3. Aizveriet lietojumprogrammas fonā

Daudzas lietojumprogrammas turpina darboties fonā pat tad, ja tās nav aktīvi izmantotas. Tas patērē mobilā tālruņa enerģiju. Tāpēc, kad esat pabeidzis lietojumprogrammas lietošanu, pārliecinieties, ka esat to pilnībā aizvēris. Lietojumprogrammu gadījumā, kuras jūs bieži izmantojat, piemēram, sociālie tīkli, ieteicams reālā laikā atspējot paziņojumus, lai izvairītos no pārmērīga akumulatora patēriņa.

4. Izvairieties no tālruņa lietošanas, kamēr tas uzlādē

Tālruņa izmantošana, kamēr tā uzlādē, akumulatora izvadīšana ātrāk var izlādēt. Tas notiek tāpēc, ka tālrunis izmanto enerģiju, kamēr tiek uzlādēts. Tāpēc izvairieties no tālruņa izmantošanas, kamēr tas ir savienots ar kontaktligzdu. Atstājiet to iekraušanu drošā vietā un izmantojiet to tikai tad, kad tā ir pilna.

5. Atspējot nevajadzīgos paziņojumus

Paziņojumi par lietojumprogrammu patērē mobilā tālruņa enerģiju, it īpaši, ja tie tiek parādīti bloķēšanas ekrānā. Tāpēc atspējojiet pieteikuma paziņojumus, kurus jūs nelietojat bieži vai neesat svarīgs. Tas palīdzēs saglabāt tālruņa akumulatoru.

Secinājums

Sekojot šiem vienkāršajiem padomiem, jūs varēsit panākt, lai tālrunis izkļūtu lēnāk un baudītu vairāk izmantošanas, bez akumulatora uzlādēšanas. Atcerieties, ka katram mobilajam tālrunim ir savi iestatījumi un funkcijas, tāpēc ir svarīgi izpētīt jūsu ierīces pieejamās iespējas, lai optimizētu enerģijas patēriņu.