Kā pagatavot papīra varde

Kā pagatavot papīra varde

Vai esat kādreiz domājis, kā veikt papīra vardi? Tā ir jautra un viegli izdarāma aktivitāte, kas var būt lieliska iespēja izklaidēt bērnus. Šajā emuārā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai izveidotu pārsteidzošu papīra varde!

nepieciešamie materiāli

  • Zaļais papīrs
  • šķēres
  • Melna pildspalva

soli pa solim

1. Papīra salocīšana

Paņemiet zaļā papīra lapu un salieciet to uz pusēm, veidojot taisnstūri. Tad atkal salieciet uz pusēm, bet šoreiz otrā virzienā. Tagad jums būs mazāks taisnstūris.

2. Kāju pagatavošana

Ar salocītu papīru salieciet apakšējos divus galus centrā, veidojot trīsstūri. Pēc tam salieciet galus atpakaļ, izveidojot vardes kājas.

3. Galvas izveidošana

Tagad salieciet papīra augšdaļu uz leju, veidojot apgrieztu trīsstūri. Tad izvērst šo daļu un salieciet to atpakaļ, izveidojot vardes galvu.

4. Varžu detaļas

Ar melnu pildspalvu uzzīmējiet vardes acis, muti un nāsis uz galvas. Varat arī pievienot citu informāciju, piemēram, traipus vai svītras uz ķermeņa.

5. Apdare

Atveriet vardes, saliekot kājas un esat pabeidzis! Tagad jums ir super gudra un jautra papīra varde.

Mēs ceram, ka jums patika iemācīties veikt papīra vardi. Tā ir vienkārša darbība, kas var sniegt jautrības mirkļus visai ģimenei. Atlaidiet iztēli un izveidojiet dažādus varžu modeļus, izpētot dažādas krāsas un modeļus. Izklaidējieties!