Kā padarīt zirnekļa tīmekli ar kokvilnu

Kā padarīt zirnekļa tīmekli ar kokvilnu

Vai esat kādreiz domājis radoši un ekonomiski dekorēt savas mājas Helovīnam? Kā būtu ar mācīšanos izveidot zirnekļa tīklu, izmantojot tikai kokvilnu? Šajā emuārā mēs jums iemācīsim soli pa solim no šī biedējošā un jautrā rotājuma.

nepieciešamie materiāli

  • Kokvilna
  • šķēres
  • līmlente

soli pa solim

1. solis: kokvilnas sagatavošana

Vispirms paņemiet kokvilnas gabalu un sasmalciniet to, atdalot šķiedras. Jo plānāka kokvilna ir sasmalcināta, jo reālistiskāks būs zirnekļa tīkls.

2. solis: tīmekļa veidošana

Ar sasmalcinātām kokvilnas šķiedrām sāciet veidot zirnekļa tīklu. Jūs varat izveidot apļveida vai neregulāru formātu, kā vēlaties. Izmantojiet lenti, lai salabotu kokvilnas galus uz vēlamās virsmas.

3. solis: tīmekļa detaļas

Lai zirnekļa tīkls būtu vēl reālistiskāks, varat pievienot dažas detaļas. Izmantojiet mazus kokvilnas gabalus, lai tīmeklī izveidotu biezākas līnijas, atdarinot atbalsta līnijas.

4. solis: dekorācijas pabeigšana

Tagad, kad zirnekļa tīmeklis ir gatavs, jūs varat papildināt rotājumu ar plastmasas zirnekļiem, sikspārņiem vai citiem biedējošiem elementiem. Atlaidiet savu iztēli un atstājiet māju gatavu Helovīnam!

Mēs ceram, ka jums patika šī vienkāršā un radošā ideja, lai izrotātu jūsu māju. Tikai ar kokvilnu un dažām minūtēm laika jūs varat izveidot biedējošu zirnekļa tīklu un pārsteigt viesus. Izklaidējieties un lieliski Halovīni!