Kā izveidot skaistu titulu

Kā izveidot skaistu nosaukumu savam emuāram

Skaists nosaukums ir būtisks, lai piesaistītu lasītāju uzmanību un liktu viņiem vēlēties lasīt savu saturu. Šajā rakstā mēs parādīsim dažus padomus un paņēmienus, kā radīt ietekmīgus un valdzinošus nosaukumus.

1. Izmantojiet atbilstošus atslēgvārdus

Atslēgvārdi ir termini vai frāzes, kas apraksta jūsu emuāra saturu. Iekļaujot nosaukumā atbilstošus atslēgvārdus, jūs palielināt iespējas, ka jūsu emuārs atrod meklētājprogrammas un lasītāji, kas interesējas par šo tēmu.

2. Esiet skaidrs un objektīvs

Skaists nosaukums skaidri jānosaka jūsu emuāra tēmai. Izvairieties no ļoti ilgiem vai sajauktiem nosaukumiem, jo ​​tas var izraisīt lasītājus. Esiet objektīvs un tieši uz punktu.

3. Izmantojiet skaitļus un statistiku

nosaukumi, kas ietver skaitļus un statistiku, pievērš lasītāju uzmanību, jo tie norāda, ka satura pamatā ir konkrēti fakti. Piemēram: “5 muļķīgi padomi, kā iegūt skaistu virsrakstu”.

4. Izmantojiet trieciena vārdus

Ietekmes vārdi ir tie, kas lasītājiem izraisa emocijas un zinātkāri. Daži piemēri ir: cita starpā pārsteidzoši, pārsteidzoši, būtiski, ekskluzīvi. Šie vārdi palīdz radīt steidzamības sajūtu un interesi par saturu.

5. Uzdodiet jautājumus

Jautājuma uzdošana nosaukumā var izraisīt lasītāju zinātkāri un mudināt viņus lasīt jūsu emuāru, lai atrastu atbildi. Piemēram: “Vai jūs zināt, kā izveidot skaistu virsrakstu? Uzziniet tūlīt!”.

6. Izmantojiet atslēgvārdu jaudu

Papildus tam, ka nosaukumā iekļaujam atbilstošus atslēgvārdus, varat izmantot arī atslēgvārdus, kas izraisa lasītāju interesi. Piemēram: “pārsteidzoši padomi neatvairāmu nosaukumu izveidošanai”.

7. Esiet radošs un oriģināls

Skaists nosaukums ir jāizceļas no citiem. Centieties būt radošs un oriģināls, izvairoties no klišejām un sitieniem. Padomājiet ārpus kastes un meklējiet dažādus veidus, kā tuvināties subjektam.

8. Pārbaudiet dažādas iespējas

Pirmais jūsu izveidotais nosaukums ne vienmēr būs labākais. Pārbaudiet dažādas iespējas un lūdziet citu cilvēku viedokli. Uzlabojiet savu nosaukumu, līdz atrodat visredzamāko versiju.

Secinājums

Skaists nosaukums ir kritisks, lai piesaistītu lasītāju uzmanību un liek viņiem vēlēties lasīt jūsu emuāru. Izmantojiet šajā rakstā sniegtos padomus un paņēmienus, lai izveidotu ietekmīgus un valdzinošus nosaukumus. Atcerieties, ka esat skaidrs, objektīvs, izmantojiet atbilstošus atslēgvārdus un esiet radošs. Ar skaistu nosaukumu jūs palielināt sava emuāra veiksmes iespējas.