Kā pagatavot papīra kauliņu

Kā izveidot papīra datus

Vai esat kādreiz domājuši par papīra datu iegūšanu, lai spēlētu ar draugiem? Tā ir lieliska iespēja jautrības un radošuma mirkļiem. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā izveidot papīra datus, izmantojot vienkāršus un viegli atrodamus elementus. Nāc!

nepieciešamie materiāli:

  • kartons vai kartons
  • šķēres
  • Kola
  • Zīmulis
  • Krāsaina pildspalva

soli pa solim:

1. Papīra sagatavošana

Vispirms paņemiet kartonu vai kartona papīru un izgrieziet apmēram 15 cm kvadrātu uz sāniem. Pārliecinieties, ka papīrs ir ļoti stingrs, lai dati būtu izturīgi.

2. Seju zīmēšana

Ar zīmuļa palīdzību uz katras papīra sejas uzzīmējiet kvadrātu. Katram kvadrātam jābūt aptuveni 5 cm malā. Pārliecinieties, ka kvadrāti ir labi centralizēti.

3. Seju numerēšana

Tagad ir pienācis laiks numurēt datu sejas. Izmantojiet krāsaino pildspalvu, lai katrā kvadrātā uzrakstītu numurus no 1 līdz 6. Pārliecinieties, ka skaitļi ir skaidri redzami.

4. DICE iestatīšana

Salieciet papīru līnijās, kas sadala laukumus. Pēc tam uzklājiet līmi cilnēm un ielīmējiet tās, lai veidotu datus. Labi nospiediet, lai pārliecinātos, ka puses ir labi fiksētas.

5. Datu pabeigšana

Pēc līmes izžūšanas jūsu papīra dati būs gatavi lietošanai. Tagad vienkārši piezvaniet draugiem un sāc spēlēt!

Mēs ceram, ka šī apmācība ir bijusi noderīga un ka jums ir ļoti jautri ar jūsu papīra datiem. Atcerieties atlaist savu iztēli un pielāgot savus datus tā, kā vēlaties. Izbaudi!