Kā padarīt mājdzīvnieku pudeles slotu

Kā padarīt mājdzīvnieku pudeles slotu

Vai jūs zinājāt, ka ir iespējams izveidot slotu, izmantojot mājdzīvnieku pudeles? Papildus tam, ka esat radošs veids, kā atkārtoti izmantot šo materiālu, jūs ieguldīsit vides saglabāšanā. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai izveidotu mājdzīvnieku pudeles slotu.

nepieciešamie materiāli:

  • tukšas un tīras mājdzīvnieku pudeles
  • šķēres
  • virkne
  • Pastāvīga pildspalva

soli pa solim:

1. PET pudeļu sagatavošana

Vispirms pārliecinieties, vai mājdzīvnieku pudeles ir tīras un sausas. Pēc tam noņemiet etiķetes un ar šķērēm sagrieziet katras pudeles dibenu.

2. Pudeļu griešana

Ar šķērēm veiciet vertikālus griezumus pudelēs, sākot no augšas un dodoties uz leju. Izgriezumiem jābūt apmēram 1 cm platiem, un tiem jābūt visu pudeles garumu.

3. Braukšana ar slotu

Tagad paņemiet visus griezumus griezumu un stingri sasietiet tos ar auklu, veidojot kabeli. Pārliecinieties, ka pudeles ir labi iestrēgušas, lai tās nelietošanas laikā nezaudētu.

4. Slotas

pabeigšana

Lai slotu nodrošinātu labāku apdari, varat izmantot trīsstūra formā sagriezto mājdzīvnieku pudeles gabalu un salabot to kabeļa augšpusē. Tas palīdzēs novērst pudeļu atbrīvošanu.

Tagad jūsu mājdzīvnieku pudeles slota ir gatava lietošanai! Tas ir ideāli piemērots āra zonu slaucīšanai, piemēram, pagalmiem un ietvēm. Jūs to varat pielāgot arī, krāsojot pudeles ar smidzināšanas krāsu vai dekorējot tās tā, kā vēlaties.

Atkārtoti izmantošanas materiāli ir vienkāršs un efektīvs veids, kā dot ieguldījumu vides saglabāšanā. Papildus mājdzīvnieku pudeles slotam ir arī vairākas citas radošas idejas, kā atkārtoti izmantot šo materiālu, piemēram, podu, lampas un pat mēbeļu izgatavošanu. Dariet savu daļu un sāciet atkārtoti izmantot mājdzīvnieku pudeles!