Kā ievietot video PowerPoint

Kā ievietot video PowerPoint

Ja jūs gatavojat PowerPoint prezentāciju un vēlaties pievienot videoklipu, lai padarītu to dinamiskāku un interesantāku, jūs nonācāt pareizajā vietā! Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā ievietot video PowerPoint.

1. solis: atvērt PowerPoint

Vispirms atveriet PowerPoint datorā. Pārliecinieties, ka jums ir jaunākā programmatūras versija, lai izmantotu visu pieejamo funkciju priekšrocības.

2. solis: izvēlieties slaidu

Izvēlieties slaidu, kurā vēlaties ievietot videoklipu. Videoklipu varat pievienot esošam slaidam vai izveidot jaunu slaidu.

3. solis: ievadiet video

Lai ievietotu videoklipu, dodieties uz cilni “Ievietot” PowerPoint augšējā izvēlnē. Tur jūs atradīsit opciju “Video”. Noklikšķiniet uz šīs opcijas un izvēlieties videoklipa izcelsmi.

Jūs varat ievietot video, kas saglabāts datorā, ārējā ierīcē, mākoņu krātuves pakalpojumā vai pat tiešsaistes videoklipā. Vienkārši atlasiet vēlamo opciju un izpildiet instrukcijas.

4. solis: pielāgojiet video iestatījumus

Pēc videoklipa ievietošanas jūs varat pielāgot iestatījumus. Pa labi -noklikšķiniet uz videoklipa un atlasiet “Format Video”. Tur jūs varat definēt videoklipa sākumu un beigas, piemērot vizuālos efektus, cita starpā pievienot subtitrus.

5. solis: atskaņojiet video

Pirms prezentācijas pabeigšanas ir svarīgi pārbaudīt video, lai pārliecinātos, ka tas darbojas pareizi. Lai atskaņotu videoklipu, vienkārši noklikšķiniet uz pogas “Slaids prezentācija” PowerPoint augšējā izvēlnē un atlasiet opciju “Sākums”.

Tagad jūs zināt, kā ievietot videoklipu PowerPoint! Izmantojiet šīs funkcionalitātes priekšrocības, lai jūsu prezentācijas būtu vēl ietekmīgākas un saistošākas.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Līdz nākamajai reizei!