Kā instalēt Office 365

Kā instalēt Office 365

Office 365 ir Microsoft produktivitātes lietojumprogrammu komplekts, kas piedāvā dažādus rīkus, lai izveidotu, rediģētu un dalītos ar dokumentiem, izklājlapām, prezentācijām un daudz ko citu. Šajā rakstā mēs soli pa solim parādīsim, kā datorā instalēt Office 365.

1. solis: apmeklējiet Microsoft oficiālo vietni

Lai sāktu, dodieties uz Microsoft oficiālo vietni jūsu preferenču pārlūkā. To var izdarīt, meklēšanas joslā ierakstot “Microsoft” vai tieši piekļūstot adresei www.microsoft.com .

2. solis: atrodiet Office 365

Microsoft vietnē meklējiet Office 365 opciju. Parasti tā atrodas produktu sadaļā vai mājas lapā. Noklikšķiniet uz saites vai pogas, kas ved uz Office 365 lejupielādes lapu.

3. solis: izvēlieties pareizo plānu

Office 365 lejupielādes vietnē jūs atradīsit pieejamos dažādus plānus. Izvēlieties plānu, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām, un noklikšķiniet uz “pirkt” vai “mēģiniet” turpināt.

4. solis: pieteikšanās vai izveidošana Microsoft konts

Pirms turpināt instalēšanu, jums būs jāpiesakās savā Microsoft kontā vai jāizveido jauns konts. Ja jums jau ir konts, norādītajos laukos ievadiet savu e -pastu un paroli. Pretējā gadījumā noklikšķiniet uz “Izveidot kontu” un izpildiet instrukcijas, lai izveidotu jaunu kontu.

5. solis: lejupielādēt Office 365

Pēc pieteikšanās vai izveidošanas konta jūs tiksit novirzīts uz Office 365 lejupielādes lapu. Noklikšķiniet uz lejupielādes pogas un gaidiet, līdz instalēšanas fails tiks lejupielādēts datorā.

6. solis: palaidiet instalēšanas failu

Pēc lejupielādes atrodiet instalēšanas failu datorā un divreiz noklikšķina uz tā, lai to izpildītu. Izpildiet ekrāna instrukcijas, lai sāktu instalēšanas procesu.

7. solis: aktivizēt Office 365

Pēc instalēšanas pabeigšanas atveriet jebkuru Office 365 lietojumprogrammu, piemēram, Word vai Excel. Jums tiks lūgts aktivizēt Office 365, izmantojot savu Microsoft kontu. Norādītajos laukos ievadiet savu e -pastu un paroli un izpildiet instrukcijas, lai aktivizētu produktu.

8. solis: sāciet lietot Office 365

Pēc Office 365 aktivizēšanas jūs būsit gatavs sākt izmantot visus pieejamos rīkus un funkcijas. Izpētiet lietojumprogrammas, izveidojiet dokumentus un maksimāli izmantojiet šo jaudīgo produktivitātes komplektu.

Tagad, kad jūs zināt, kā instalēt Office 365, izbaudiet visas priekšrocības, kuras var piedāvāt šis lietojumprogrammas komplekts. Ja instalēšanas procesā ir kādi jautājumi vai problēmas, skatiet sadaļu Microsoft atbalsta vai sazinieties ar tehnisko atbalstu.