Kā instalēt dubultā ligzdu

Kā instalēt dubultā kontaktligzdu

Ja jūs domājat uzstādīt dubultā kontaktligzdu savās mājās, šis raksts ir paredzēts jums. Šajā solī pa solim mēs parādīsim, kā droši un efektīvi veikt šo uzdevumu.

1. solis: izslēdziet jaudu

Pirms jebkura elektriskā darba sākšanas ir svarīgi izslēgt enerģiju no apgabala, kurā strādāsit. Dodieties uz izplatīšanas plati un izslēdziet ķēdes pārtraucēju, kas atbilst apgabalam, kurā tiks uzstādīta izeja.

2. solis: izvēlieties vietu

Izvēlieties vietu, kur vēlaties instalēt dubultā kontaktligzdu. Pārliecinieties, ka ir pietiekami daudz vietas, lai pielāgotos jaunajai kontaktligzdai, un ka nav šķēršļu, kas varētu apgrūtināt uzstādīšanu.

3. solis: Izveidojiet marķējumus

Ar lentes mēra un zīmuļa palīdzību izveidojiet marķējumus uz sienas, kur tiks uzstādīta izeja. Pārliecinieties, ka marķējumi ir līdzīgi un pareizi izlīdzināti.

4. solis: izveidojiet caurumus

Ar urbi un pareizu urbi izveidojiet caurumus pie sienas marķētajās vietās. Pārliecinieties, ka caurumiem ir nepieciešams dziļums, lai pielāgotu eju kastes.

5. solis: instalējiet fragmentu lodziņus

Ievietojiet eju kastes caurumos, kas izgatavoti uz sienas. Pārliecinieties, ka tie ir labi fiksēti un līmeni.

6. solis: savienojiet vadus

Ar skrūvgrieža palīdzību savienojiet jaunās kontaktligzdas vadus ar vadiem pie sienas. Pārliecinieties, ka pareizi sekojat vadu krāsām un droši izveidojiet savienojumus.

7. solis: salabojiet kontaktligzdu

Ievietojiet dubulto kontaktligzdu eju lodziņos un salabojiet to, izmantojot piegādātās skrūves. Pārliecinieties, vai izeja ir labi fiksēta un līdzvērtīga.

8. solis: pārbaudiet instalāciju

Pēc instalācijas pabeigšanas ieslēdziet jaudu un pārbaudiet jauno kontaktligzdu. Pirms darba pabeigšanas pārliecinieties, ka tas darbojas pareizi.

Tagad jūs zināt, kā uzstādīt dubultā kontaktligzdu. Vienmēr atcerieties ievērot drošības standartus un, ja nepieciešams, meklējiet kvalificēta profesionāļa palīdzību.