Kā ieslēgt piezīmjdatoru Bluetooth

Kā ieslēgt piezīmjdatoru Bluetooth

Bluetooth ir tehnoloģija, kas ļauj bezvadu savienojumu starp ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem, planšetdatoriem un piezīmjdatoriem. Ja jūs cenšaties ieslēgt piezīmjdatoru Bluetooth, šis raksts palīdzēs jums atrisināt šo problēmu.

soli pa solim, lai ieslēgtu piezīmjdatoru Bluetooth

Lai ieslēgtu piezīmjdatora Bluetooth, rīkojieties šādi:

  • Atveriet piezīmjdatora iestatījumus;
  • Meklējiet opciju “Bluetooth” vai “Bluetooth”;
  • Noklikšķiniet uz opcijas, lai aktivizētu Bluetooth;
  • Atlasiet “Zvaniet” vai “aktivizēt”;
  • Gatavs! Piezīmjdatora Bluetooth ir savienots un gatavs lietošanai.
  • Atceroties, ka ir svarīgi pārbaudīt, vai jūsu piezīmjdatorā ir integrēta Bluetooth. Pretējā gadījumā jums būs jāizmanto ārējs Bluetooth adapteris.

    Biežas problēmas, ieslēdzot piezīmjdatoru Bluetooth

    Ieslēdzot piezīmjdatoru Bluetooth, var rasties dažas problēmas. Skatīt dažus visbiežāk sastopamāko problēmu risinājumus:

    1. Bluetooth neparādās iestatījumos: Pārbaudiet, vai piezīmju grāmatiņā ir integrēts Bluetooth. Ja jums nav, jums būs jāizmanto ārējs Bluetooth adapteris.

    2. Bluetooth neieslēdzas: restartējiet piezīmju grāmatiņu un mēģiniet vēlreiz ieslēgt Bluetooth. Ja problēma joprojām pastāv, pārliecinieties, vai Bluetooth vadītāji ir atjaunināti.

    3. Ierīces netiek atrastas: Pārliecinieties, vai ierīces, kuras vēlaties izveidot, ir tuvu piezīmjdatoram un ar aktivizēto Bluetooth. Pretējā gadījumā tie netiks atrasti.

    4. Nestabils savienojums: Pārbaudiet, vai piezīmjdatorā ir traucējumi, piemēram, citas elektroniskas ierīces vai sienas. Šie faktori var izraisīt nestabilu savienojumu.

    5. Saderības problēmas: Dažām ierīcēm var būt saderības problēmas ar piezīmjdatoru Bluetooth. Pārliecinieties, vai ierīcēs ir pieejami programmaparatūras atjauninājumi.

    Sekojot šiem padomiem, jūs varēsit ieslēgt piezīmjdatoru Bluetooth un izbaudīt visas šīs bezvadu tehnoloģijas priekšrocības.