Kā notīrīt atjauninātās vannas istabas flīzes

Kā notīrīt līdz taukainai vannas istabas flīzei

Ja ir tīra, sanitizēta vannas istaba, ir svarīgi, lai saglabātu visas ģimenes veselību un labklājību. Tomēr laika gaitā ir ierasts, ka vannas istabas flīzes ir taukainas un netīras. Šajā emuārā mēs iemācīsim jums dažus efektīvus padomus vannas istabas flīžu tīrīšanai.

1. Pareizi tīrīšanas līdzekļi

Lai notīrītu atjauninātas vannas istabas flīzes, ir svarīgi izmantot pareizos tīrīšanas līdzekļus. Izvēlieties attāzes mazgāšanas līdzekļus, kas ir efektīvi, lai noņemtu uzkrātos taukus flīzēs. Turklāt, lai uzlabotu tīrīšanu, varat izmantot arī balto etiķi, cepamo sodu un karstu ūdeni.

2. Virsmas sagatavošana

Pirms sākat tīrīt flīzes, ir svarīgi sagatavot virsmu. No vannas istabas noņemiet visus objektus un piederumus, piemēram, paklājus, aizkarus un dekorēšanas priekšmetus. Tādējādi jums būs vairāk iespēju strādāt un neļausit šiem objektiem sabojāt tīrīšanas procesā.

3. Flīžu tīrīšana

Lai notīrītu taukainās flīzes, izpildiet zemāk esošās darbības:

  • Sajauciet karsta ūdens šķīdumu, attaukojošu mazgāšanas līdzekli un balto etiķi;
  • Uzklājiet šķīdumu flīzēm, izmantojot sūkli vai mīkstu audumu;
  • Berzējiet flīzes ar apļveida kustībām, nodrošinot, ka visa virsma ir tīra;
  • Ļaujiet risinājumam rīkoties dažas minūtes;
  • Izskalojiet flīzes ar tīru ūdeni;
  • Nogādājiet flīzes ar tīru, tīru audumu.
  • Šis paņēmiens ir efektīvs, lai noņemtu uzkrātos taukus flīzēs, atstājot tos tīrus un gaišus.

    4. Tīrīšanas apkope

    Lai neļautu vannas istabas flīzēm atkal būt taukainām, ir svarīgi veikt regulāru tīrīšanu. Piemēram, pēc peldēšanās izmantojiet mitru audumu, lai noņemtu ziepju atlikumus un flīžu šampūnu. Turklāt izvairieties no tauku uzkrāšanās vidē, uzturot pareizu ventilāciju un izvairoties no pārmērīgas taukainu produktu lietošanas.

    Sekojot šiem padomiem, jūs varēsit efektīvi notīrīt taukainas vannas istabas flīzes un saglabāt vidi vienmēr tīru un patīkamu. Atcerieties izmantot pareizus tīrīšanas līdzekļus un regulāri uzturēt tīrīšanu, lai novērstu tauku uzkrāšanos flīzēs.

    Mēs ceram, ka šie padomi ir bijuši noderīgi! Kopīgojiet šo emuāru ar draugiem un ģimeni, lai viņi varētu arī iemācīties tīrīt vannas istabas flīzes.