Kā tīrīt tenisu

Kā notīrīt tenisu: padomi un triki, kā atstāt tos kā jaunus

Tennis ir būtisks priekšmets daudzu cilvēku drēbju skapī. Tie ir ērti, daudzpusīgi un tos var izmantot vairākkārt. Tomēr, bieži lietojot, ir ierasts, ka viņi ir netīri un nolietoti. Bet neuztraucieties šajā rakstā, mēs iemācīsim jums efektīvi notīrīt tenisu, atstājot viņus par jauniem.

1. Noņemiet lieko netīrumu

Pirmais čības tīrīšanas solis ir noņemt liekos netīrumus. Izmantojiet mīkstu saru suku vai vecu zobu suku, lai noņemtu vaļīgus netīrumus un uzkrātas atlikumus uz tenisa virsmas. Veiciet maigas un apļveida kustības, lai nesabojātu materiālu.

2. Sagatavojiet tīrīšanas šķīdumu

Pēc lieko netīrumu noņemšanas ir pienācis laiks pagatavot tīrīšanas šķīdumu. Tvertnē sajauciet siltu ūdeni ar nedaudz neitrālu mazgāšanas līdzekli. Izvairieties no agresīvu ķīmisku vielu izmantošanas, jo tās var sabojāt tenisu.

3. Rūpīgi notīriet čības

Ar gatavu tīrīšanas šķīdumu iemērciet mīkstu saru suku vai sūkli maisījumā un viegli berzējiet čības virsmu. Veiciet apļveida kustības un pievērsiet uzmanību netīrām vietām. Ja nepieciešams, atkārtojiet procesu, līdz teniss ir tīrs.

4. Labi izskalojiet

Pēc tīrīšanas ir svarīgi labi izskalot čības, lai noņemtu visu mazgāšanas līdzekļa atlikumu. Izmantojiet tīru ūdeni un mitru sūkli vai audumu, lai izskalotu tenisa virsmu. Noteikti noņemiet visas ziepes, lai izvairītos no traipus.

5. Ļaujiet tai dabiski nožūt

Pēc skalošanas, ļaujiet čības dabiski nožūt. Izvairieties no tā, ka tie tiek pakļauti tieši saulei vai izmantojiet siltuma avotus, piemēram, matu žāvētājus, jo tas var sabojāt materiālu. Atstājiet tos gaisīgā vietā un pagaidiet, kamēr tie ir pilnīgi sausi.

6. Pabeidziet ar noteiktu produktu

Lai čības padarītu vēl tīrākas un smirdošas, jūs varat pabeigt procesu ar noteiktu produktu, piemēram, tīrīšanas aerosolu vai apavu dezodorantu. Šie produkti palīdz novērst smakas un ilgāk saglabāt svaigas čības.

Secinājums

Tenisa tīrīšana var šķist grūts uzdevums, taču ar pareizajiem padomiem jūs varat atstāt tos kā jaunus. Atcerieties vienmēr ievērot ražotāja tīrīšanas instrukcijas un izvairīties no agresīvu produktu lietošanas. Ar rūpību un pacietību jūs varat daudz ilgāk saglabāt čības tīrus un izturīgus.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Un neaizmirstiet dalīties ar šiem padomiem ar draugiem!