Kā mainīt Instagram profila fotoattēlu

Kā mainīt Instagram profila fotoattēlu

Ja vēlaties atjaunināt savu Instagram profila fotoattēlu, zināt, ka šīs izmaiņas ir ļoti vienkārši un ātri. Šajā rakstā mēs parādīsim soli pa solim, kā mainīt jūsu Instagram profila fotoattēlu.

1. solis: piekļūstiet savam profilam

Atveriet tālruņa lietotni Instagram un piesakieties savā kontā. Pēc tam noklikšķiniet uz sava profila ikonas, kas atrodas ekrāna apakšējā labajā stūrī.

2. solis: pieskarieties profila fotoattēlam

Savā profilā jūs redzēsit savu pašreizējo profila fotoattēlu. Pieskarieties šim fotoattēlam, lai atvērtu rediģēšanas iespējas.

3. solis: izvēlieties jaunu fotoattēlu

Spēlējot profila fotoattēlu, jūs redzēsit opciju “Rediģēt profilu”. Noklikšķiniet uz šīs opcijas un pēc tam atlasiet “Mainīt profila fotoattēlu”.

Turpmāk jums būs dažas iespējas izvēlēties jauno profila fotoattēlu:

  • Nofotografējiet: Jūs varat izmantot tālruņa kameru, lai savlaicīgi uzņemtu jaunu fotoattēlu.
  • Izvēlieties no bibliotēkas: Jūs varat izvēlēties fotoattēlu, kas jau ir jūsu mobilajā galerijā.
  • Importēšana no Facebook: Ja jums ir Facebook konts, kas saistīts ar jūsu Instagram, varat importēt Facebook profila fotoattēlu.
  • Izvēlieties opciju, kas vislabāk atbilst jūsu vēlmēm, un atlasiet vēlamo fotoattēlu.

    4. solis: pielāgojiet fotoattēlu

    Pēc fotoattēla izvēles jums būs iespēja pielāgot rāmi. Velciet fotoattēlu, lai novietotu vēlamo veidu, un pēc tam noklikšķiniet uz “Nākamais”.

    5. solis: saglabāt izmaiņas

    Visbeidzot, noklikšķiniet uz “Saglabāt”, lai apstiprinātu profila fotoattēla maiņu. Gatavs! Tagad Instagram ir jauns profila fotoattēls.

    Atcerieties izvēlēties fotoattēlu, kas jūs labi apzīmē un ir saskaņā ar Instagram lietošanas vadlīnijām. Izvairieties no aizskarošiem fotoattēliem ar nepareizu vai trešo personu saturu bez atļaujas.

    Mēs ceram, ka šī apmācība jums bija noderīga. Tagad jūs varat atjaunināt savu profila fotoattēlu Instagram, kad vien vēlaties. Izklaidējieties!