Kā mainīt fotoattēla dibenu

Kā mainīt fotoattēla apakšdaļu

Jūs jau uzņēmāt pārsteidzošu attēlu, bet apakšā nebija tā, kā jūs gribējāt? Neuztraucieties, vienkārši un viegli varat mainīt fotoattēla apakšdaļu. Šajā rakstā mēs jums parādīsim dažus paņēmienus un rīkus, kas var jums palīdzēt veikt šo uzdevumu.

Fotoattēla apakšdaļas maiņas paņēmieni

Ir vairākas metodes, kuras var izmantot, lai mainītu fotoattēla dibenu. Piedāvāsim dažus no populārākajiem:

1. Manuāla griešana

Viens no vienkāršākajiem fotoattēla apakšdaļas mainīšanas veidiem ir manuāli sagriezt vēlamo zonu. Tam varat izmantot, piemēram, attēlu rediģēšanas rīkus, piemēram, Photoshop. Vienkārši atlasiet apgabalu, kuru vēlaties saglabāt, un sagrieziet atlikušo.

2. Masku izmantošana

Vēl viena plaši izmantota tehnika ir masku izmantošana. Izmantojot šo paņēmienu, jūs varat izolēt apgabalu, kuru vēlaties glabāt fotoattēlā, un uzklāt jaunu fonu. Ir vairākas programmatūras, kas piedāvā šo funkcionalitāti, piemēram, GIMP un Adobe Photoshop.

3. Mākslīgā intelekta izmantošana

Ar tehnoloģiju attīstību ir parādījušies arī rīki, kas izmanto mākslīgo intelektu, lai mainītu fotoattēla apakšdaļu. Šie rīki spēj automātiski noteikt fotoattēla galveno objektu un precīzi noņemt fonu. Daži rīku piemēri, kas izmanto šo tehnoloģiju, ir noņemt.BG un Canva.

Rīki, lai mainītu fotoattēla apakšdaļu

Tagad, kad jūs zināt dažus paņēmienus, kā mainīt fotoattēla apakšdaļu, iepazīstināsim ar dažiem rīkiem, kas var jums palīdzēt veikt šo uzdevumu:

  • Photoshop: Viena no populārākajām attēlu rediģēšanas programmatūrām Photoshop piedāvā vairākus uzlabotus rīkus, lai sagrieztu un mainītu fotoattēla apakšdaļu.
  • GIMP: bezmaksas alternatīva Photoshop, GIMP piedāvā arī funkcijas, lai sagrieztu un mainītu fotoattēla apakšdaļu.
  • Noņemt.bg: Šis rīks automātiski un precīzi izmanto mākslīgo intelektu, lai automātiski un precīzi noņemtu fotoattēlu.
  • Canva: Papildus dizainparaugu izveidošanai, Canva ir arī funkcionalitāte, lai noņemtu fonu no fotoattēla.
  • Secinājums

    Fotoattēla apakšdaļas maiņa var šķist sarežģīts uzdevums, taču, izmantojot pareizos paņēmienus un rīkus, ir iespējams iegūt pārsteidzošus rezultātus. Izmēģiniet dažādas šajā rakstā parādītās iespējas un atrodiet labāko veidu, kā mainīt fotoattēlu apakšdaļu.