Kā atņemt TT

Kā atņemt jūsu privātumu Twitter

Twitter ir viens no populārākajiem sociālajiem tīkliem pasaulē, un miljoniem aktīvu lietotāju katru dienu. Tomēr daudzi cilvēki ir nobažījušies par viņu personiskās informācijas privātumu, izmantojot šo platformu. Šajā emuārā mēs apspriedīsim dažus padomus un iestatījumus, kurus varat izmantot, lai aizsargātu savu privātumu Twitter.

Privātuma iestatījumi

Viena no pirmajām lietām, kas jums jādara, izveidojot Twitter kontu, ir pārskatīt un pielāgot savus konfidencialitātes iestatījumus. Šeit ir dažas svarīgas iespējas, kas jums jāņem vērā:

  • privāts konts: Padarot savu kontu privātu, tikai cilvēki, kurus apstiprināt, varēs redzēt jūsu tweets un mijiedarboties ar jums. Tas ir īpaši noderīgi, ja vēlaties ierobežot savu auditoriju tikai ar draugiem un ģimeni.
  • Tweets Aizsardzība: Šī opcija ļauj jums izbaudīt vai noraidīt sekotājus, pirms viņi var redzēt jūsu tweets. Tas ir papildu aizsardzības slānis, lai nodrošinātu, ka tikai uzticamiem cilvēkiem ir pieeja jūsu saturam.
  • Atrašanās vieta: Iespēja dalīties ar savu atrašanās vietu var palīdzēt aizsargāt jūsu privātumu, neļaujot citiem cilvēkiem zināt, kur atrodaties jebkurā laikā.

Sekotāju pārvaldīšana

Vēl viens veids, kā aizsargāt savu privātumu Twitter, ir sekotāju vadīšana. Šeit ir daži padomi:

  • bloķēt lietotājus: Ja saņemat nevēlamus ziņojumus vai jūtaties neērti ar lietotāju, tā bloķēšana ir efektīva iespēja izvairīties no nevēlamas mijiedarbības.
  • ierobežot, kas jūs var pieminēt: Privātuma iestatījumos jūs varat izvēlēties, kurš var pieminēt jūsu lietotājvārdu tweets. Šī opcija var palīdzēt izvairīties no surogātpasta vai nevēlamiem ziņojumiem.
  • Izvairīšanās no sensitīvas personiskās informācijas

    Lai aizsargātu savu privātumu vietnē Twitter, ir svarīgi izvairīties no sensitīvas personiskās informācijas apmaiņas. Šeit ir daži padomi:

    • Izvairieties no savas adreses dalīšanās: Nekad nedalieties ar savu dzīvojamo adresi vai īpašu informāciju par atrašanās vietu Twitter.
    • Kontaktinformācijas ierobežojums: Izvairieties no sava tālruņa numura vai e -pasta adreses dalīšanas publiski.
    • Esiet piesardzīgs ar personisko informāciju: Divreiz padomājiet, pirms koplietošanas informācija, piemēram, dzimšanas datums, pilns vārds vai informācija par savu personīgo dzīvi.

    Secinājums

    Jūsu privātuma aizsardzība vietnē Twitter ir būtiska, lai nodrošinātu drošu un patīkamu pieredzi platformā. Pielāgojot savus privātuma iestatījumus, pārvaldot sekotājus un izvairoties no sensitīvas personiskās informācijas apmaiņas, jūs varat baudīt Twitter ar mieru. Vienmēr atcerieties regulāri pārskatīt un atjaunināt iestatījumus, lai paliktu aizsargāts.