Kā atkārtoti aktivizēt Instagram kontu

Kā atkārtoti aktivizēt Instagram kontu

Jūs nolēmāt atkārtoti aktivizēt savu Instagram kontu, bet nezināt, kur sākt? Neuztraucieties, mēs esam šeit, lai jums palīdzētu! Šajā rakstā mēs jums palīdzēsim soli pa solim, lai jūs varētu vienkārši un ātri aktivizēt savu kontu.

1. solis: piekļūstiet Instagram vietnei

Lai atkārtoti aktivizētu savu Instagram kontu, jums būs jāpiekļūst oficiālajai platformas vietnei. Vēlams atveriet pārlūkprogrammu un adreses joslā ierakstiet “www.instagram.com”.

2. solis: piesakieties savā kontā

Piekļūstot Instagram vietnei, jūs redzēsit iespēju pieteikties. Norādītajos laukos ievadiet savu lietotājvārdu un paroli un noklikšķiniet uz “Enter”.

3. solis: apstipriniet savu atkārtotu aktivizēšanu

Pēc pieteikšanās Instagram var lūgt jūs apstiprināt atkārtotu aktivizēšanu. To var izdarīt, izmantojot kodu, kas nosūtīts uz jūsu e -pasta vai tālruņa numuru, kas reģistrēts kontā. Izpildiet sniegtos norādījumus, lai pabeigtu apstiprinājumu.

4. solis: atjauniniet savu informāciju

Tagad, kad jūsu konts ir atkārtoti aktivizēts, ir svarīgi pārbaudīt un atjaunināt savu informāciju. Pārliecinieties, ka jūsu vārds, profila fotoattēls un citi iestatījumi ir tā, kā vēlaties.

5. solis: izpētiet ziņas par Instagram

Tagad, kad jūsu konts tiek atkārtoti aktivizēts, izmantojiet iespēju izpētīt ziņas no Instagram. Sazinieties ar draugiem, sekojiet interesantiem profiliem, kopīgojiet fotoattēlus un videoklipus un izbaudiet visas funkcijas, kuras piedāvā platforma.

Jūsu Instagram konta atkārtota aktivizēšana ir vienkāršs un ātrs process. Veiciet iepriekš minētās darbības un dažu minūšu laikā jūs atgriezīsities savā kontā, gatavs dalīties ar mirkļiem un mijiedarboties ar saviem sekotājiem.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai jums ir nepieciešama vairāk informācijas, sazinieties ar mums. Laba atkārtota aktivizēšana!