Kā mainīt Instagram kontu personālam

Kā mainīt Instagram kontu personālam

Ja jums ir Instagram konts un vēlaties to mainīt no komerciāla konta uz personīgo kontu, šis raksts ir paredzēts jums. Šajā emuārā mēs soli pa solim paskaidrosim, kā mainīt Instagram kontu personālam un izbaudīt visas parastiem lietotājiem pieejamajām funkcijām.

1. solis: piekļūstiet konta iestatījumiem

Lai sāktu, mobilajā ierīcē atveriet Instagram lietotni un piesakieties savā kontā. Pēc tam pieskarieties sava profila ikonai, kas atrodas ekrāna apakšējā labajā stūrī. Tagad pieskarieties trīs horizontālo līniju ikonai ekrāna augšējā labajā stūrī, lai atvērtu izvēlni opcijas.

2. solis: piekļūstiet konta iestatījumiem

Izvēlnē Opcijas velciet uz leju, līdz atrodat opciju “Iestatījumi” un pieskarieties tai. Pēc tam ritiniet vēlreiz uz leju, līdz atrodat opciju “konts” un pieskarieties tai.

3. solis: Mainiet uz personīgo kontu

Konta iestatījumos jūs redzēsit vairākas iespējas. Aizveriet uz leju, līdz atrodat opciju “Mainīt uz personīgo kontu” un pieskarieties tai.

4. solis: apstipriniet izmaiņas

Pēc “pārmaiņas uz personīgo kontu”, Instagram parādīs apstiprinājuma ekrānu. Izlasiet sniegto informāciju un, ja esat pārliecināts, ka vēlaties mainīt personāla kontu, pieskarieties “Turpināt”.

5. solis: izbaudiet personīgā konta iezīmes

gatavs! Jūsu Instagram konts tagad ir konfigurēts kā personīgais konts. Tagad jūs varat izbaudīt visas parastiem lietotājiem pieejamajām funkcijām, piemēram, pievienojot saites uz stāstiem, piekļuvi pamata atziņām par jūsu ziņām un mijiedarbojoties ar draugiem un sekotājiem, personīgāki.

Atcerieties, ka, mainot personāla kontu, jūs zaudēsit dažas funkcijas, kas pieejamas tikai biznesa kontiem, piemēram, iespēju reklamēt ziņojumus un piekļūt uzlabotām atziņām. Tāpēc pirms šo izmaiņu veikšanas labi novērtējiet labi.

Mēs ceram, ka šis emuārs jums bija noderīgs. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Līdz nākamajai reizei!