Kā uzzināt aģentūras un kases kontu

Kā uzzināt aģentūru un kasieri

Ja esat Caixa Econômica federālā klients un jums ir jāzina, kas ir jūsu aģentūra, un ir arī daži veidi, kā iegūt šo informāciju. Šajā rakstā mēs parādīsim galvenos veidus, kā atklāt šos datus.

Internetbanka

Viens no vienkāršākajiem un ātrākajiem veidiem, kā atklāt savu aģentūru un konta skaidru naudu, ir internetbankas palīdzību. Vienkārši dodieties uz Caixa vietni vai lietojumprogrammu, piesakieties ar piekļuves datiem un meklējiet opciju “mans konts”. Tur jūs atradīsit visu nepieciešamo informāciju, ieskaitot aģentūru un konta numuru.

bankas ekstrakts

Vēl viens veids, kā atklāt savu filiāli un kontu, ir bankas izraksts. Ja jums ir nesenais izraksts, vienkārši meklējiet šo informāciju dokumentā. Parasti aģentūra un konta numurs atrodas ekstrakta augšdaļā.

debetkarte

Ja jums ir kastes debetkarte, jūs varat atrast aģentūras numuru un konta izdruku uz savas kartes. Pārbaudiet kartes priekšpusi un aizmuguri, lai atrastu šo informāciju.

Telefona pakalpojums

Ja jums nav piekļuves internetbankai, bankas izrakstam vai debetkartei, viena iespēja ir sazināties ar Caixa Econômica federālo zvanu centru. Viņi var sniegt jums nepieciešamo informāciju, piemēram, aģentūru un konta numuru.

bankas filiāle

Visbeidzot, ja neviena no iepriekšējām iespējām darbojas, varat doties uz Caixa Econômica federālā bankas filiāli. Tur pavadonis var palīdzēt jums atklāt aģentūru un konta numuru.

Ir svarīgi atzīmēt, ka šie ir visizplatītākie veidi, kā atklāt aģentūru un konta skaidru naudu, taču atkarībā no jūsu klienta profila un līguma pakalpojumiem var būt arī citas iespējas. Ja neviena no iepriekšminētajām opcijām nedarbojas jūsu labā, mēs iesakām tieši sazināties ar lodziņu, lai saņemtu palīdzību.