Kā zināt manu mēnesi

Kā uzzināt manu mēnesi

Vai esat kādreiz domājis, kāds ir jūsu mēness? Mēness pārstāv mūsu emocijas, intuīciju un instinktus. Zinot savu mēnesi, var palīdzēt labāk izprast jūsu emocionālās reakcijas un to, kā ar tām rīkoties. Šajā rakstā mēs parādīsim dažus veidus, kā uzzināt, kāds ir jūsu mēness.

1. Skatiet savu astrālo diagrammu

Viens no visprecīzākajiem veidiem, kā atklāt savu mēnesi, ir jūsu astrālā diagramma. Astrālā diagramma ir debesu portrets tās dzimšanas brīdī un var atklāt vērtīgu informāciju par jūsu personību un īpašībām.

Lai iegūtu savu astrālo diagrammu, varat meklēt profesionālu astrologu vai izmantot specializētas vietnes un lietojumprogrammas. Vienkārši norādiet savu dzimšanas datumu, laiku un vietu, lai iegūtu detalizētu informāciju par savu mēnesi un citiem astroloģiskajiem aspektiem.

2. Izmantojiet tiešsaistes kalkulatorus

Ja jums nav piekļuves astrologam vai dodat priekšroku ātrākai un praktiskākai variantam, ir vairāki tiešsaistes kalkulatori, kas var palīdzēt atklāt savu mēnesi. Šie kalkulatori izmanto algoritmus, lai noteiktu mēness stāvokli viņu dzimšanas brīdī.

Vienkārši meklējiet meklētājprogrammā “Mēness kalkulators” vai “Atklājiet manu mēnesi”, un jūs atradīsit vairākas uzticamas iespējas. Ievadiet savu dzimšanas datumu, laiku un vietu un gaidiet rezultātu.

3. Konsultējieties ar astroloģijas grāmatu

Ja vēlaties studēt un dot priekšroku tradicionālākai pieejai, varat konsultēties ar astroloģijas grāmatu, lai atklātu savu mēnesi. Ir vairākas pieejamas grāmatas, kas izskaidro, kā aprēķināt savu mēnesi, pamatojoties uz astroloģiskām tabulām un formulām.

Meklējiet astroloģijas grāmatas grāmatnīcās vai bibliotēkās un ievērojiet norādījumus, lai atrastu jūsu mēnesi. Šai opcijai var būt nepieciešams nedaudz vairāk laika un pūļu, taču tā var būt bagātinoša pieredze tiem, kas interesējas par šo tēmu.

Secinājums

Mēness atklāšana var būt aizraujošs sevis zināšanu ceļojums. Neatkarīgi no izvēlētās metodes, atcerieties, ka astroloģija ir līdzeklis, kas mums palīdz labāk izprast sevi un citus, bet to nevajadzētu uzskatīt par absolūtu patiesību.

Izklaidējieties izpētīt savu mēnesi un baudiet vairāk uzzināt par astroloģiju un ietekmi uz savu dzīvi.