Kā paņemt drēbes krāsā

Kā uzņemt apģērba krāsu

Kam nekad nav bijis neveiksmīgs, lai galu galā krāsotu pildspalvu ar pildspalvas krāsu? Šī situācija var būt diezgan nomākta, taču par laimi ir daži paņēmieni, kas var palīdzēt noņemt šo nevēlamo traipu. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem efektīviem padomiem, kā uzņemt apģērbu.

1. Alkohols

Alkohols ir viens no visefektīvākajiem produktiem pildspalvu traipu noņemšanai. Vienkārši samitriniet kokvilnas gabalu vai tīru drānu ar spirtu un viegli berzējiet traipu. Pirms uzklājiet to tieši traipu, ir svarīgi pārbaudīt alkoholu diskrētā apģērba apgabalā, lai pārliecinātos, ka audumam netiks bojāts.

2. Piens

Pienu var izmantot arī pildspalvas krāsas traipu noņemšanai. Tikai dažas stundas ienirstiet iekrāsoto laukumu piena traukā. Tad normāli nomazgājiet drēbes. Šis paņēmiens ir īpaši efektīvs smalkākos audos.

3. Zobu pasta

Zobu pasta var būt sabiedrotais pildspalvu krāsas traipu noņemšanā. Stainam uzklājiet nelielu daudzumu zobu pastas un maigi berzējiet ar zobu suku. Tad normāli nomazgājiet drēbes. Šis paņēmiens ir vispiemērotākais jaunākajām vietām.

4. Balts etiķis

Baltais etiķis ir daudzpusīgs un efektīvs produkts traipu noņemšanā. Vienkārši samitriniet tīru audumu ar baltu etiķi un viegli berzējiet krāsas traipu. Tad normāli nomazgājiet drēbes. Šo paņēmienu var izmantot arī nepatīkamu smaku noņemšanai.

5. Nātrija bikarbonāts

Cepamā soda ir vēl viens produkts, kas var palīdzēt noņemt pildspalvas traipus. Izveidojiet mapi ar cepamo soda un ūdeni un uzklājiet uz traipu. Ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes un pēc tam normāli nomazgājiet drēbes.

Secinājums

Apģērba krāsas traipu noņemšana var būt izaicinājums, taču ar pareizajām metodēm jūs varat atgūt iecienītos gabalus. Izmēģiniet šajā rakstā minētos padomus, un redziet, kurš no tiem jums vislabāk der. Vienmēr atcerieties pārbaudīt produktus diskrētā apģērba apgabalā, pirms tos uzklājiet tieši uz traipu.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs un ka jūs varat veiksmīgi noņemt pildspalvas traipus!