Kā iegūt reklāmas no WhatsApp GB

Kā lietot reklāmas no WhatsApp GB

Jūs, iespējams, esat dzirdējis par WhatsApp GB, kas ir pasaules populārākās ziņojumapmaiņas lietotnes modificēta versija. WhatsApp GB piedāvā papildu funkcijas un pielāgojumus, kas nav pieejami WhatsApp oficiālajā versijā. Tomēr viens no WhatsApp GB trūkumiem ir reklāmas, kas var parādīties lietojumprogrammas lietošanas laikā.

Bet neuztraucieties, šajā rakstā parādīsim, kā jūs varat ņemt reklāmas no WhatsApp GB un izbaudīt visas šīs modificētās versijas priekšrocības bez nevēlamiem pārtraukumiem.

1. Atjauniniet uz jaunāko versiju

Pirmkārt, pārliecinieties, ka izmantojat WhatsApp GB jaunāko versiju. Lietojumprogrammu izstrādātāji vienmēr atbrīvo atjauninājumus, lai labotu kļūdas un uzlabotu lietotāja pieredzi. Tāpēc pārliecinieties, ka izmantojat jaunāko versiju, lai piekļūtu jaunākajiem drošības uzlabojumiem un labojumiem.

2. Atspējot AD paziņojumus

WhatsApp GB ļauj atspējot paziņojumus par AD. Lai to izdarītu, rīkojieties zemāk:

  • Atveriet WhatsApp GB un dodieties uz iestatījumiem;
  • Meklējiet opciju “Paziņojumi” un pieskarieties tai;
  • Atspējojiet opciju “Rādīt reklāmas paziņojumus”.
  • Kad jūs atspējojat šo iespēju, jūs nesaņemsit vairāk paziņojumu par reklāmām, izmantojot WhatsApp GB.

    3. Izmantojiet reklāmas bloķētāju

    Vēl viena iespēja noņemt AdSApp GB reklāmas ir reklāmas bloķētāja izmantošana. Play veikalā vai App Store ir pieejamas vairākas iespējas, kas var palīdzēt bloķēt reklāmas lietotnēs. Vienkārši meklējiet “reklāmas bloķētāju” un izvēlieties to, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

    4. Apsveriet alternatīvas WhatsApp GB

    Ja reklāmas vietnē WhatsApp GB jūs ļoti traucē, iespējams, ir laiks apsvērt alternatīvas. Ir arī citas pieejamās ziņojumapmaiņas lietojumprogrammas, kas piedāvā funkcijas, kas līdzīgas WhatsApp GB, bet bez reklāmām. Daži piemēri ir telegramma un signāls. Veiciet meklēšanu un redziet, kurš no tiem vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

    Īsāk sakot, ja jūs izmantojat WhatsApp GB un vēlaties atbrīvoties no reklāmām, atjaunināt jaunāko versiju, atspējot paziņojumus par reklāmu, izmantot reklāmas bloķētāju vai apsvērt alternatīvu WhatsApp GB. Tādā veidā jūs varat izbaudīt visas šīs modificētās versijas priekšrocības, nepārtraucot nevēlamas reklāmas.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs! Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk.