Kā dabiski iegūt flegmu no auss

Kā dabiski auss ausī ausi ņemt taukus

Flegma ausī var būt ārkārtīgi neērti un pat sāpīgi. Par laimi, ir daži dabiski veidi, kā mazināt šo problēmu. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus padomus un mājas aizsardzības līdzekļus, lai palīdzētu droši un efektīvi noņemt katarro no auss.

Kas ir flegms ausī?

Catarro ausī, kas pazīstams arī kā vidusauss sastrēgumi, rodas, kad gļotādas uzkrājas vidusauss dobumā. To var izraisīt elpceļu infekcija, alerģijas, augstuma izmaiņas vai pat vaska uzkrāšanās ausī.

Dabiski līdzekļi, lai ņemtu kataru no auss

Šeit ir dažas dabiskas iespējas, kas var palīdzēt mazināt ausī flegmu:

  • deguna dekongestanti: deguna dekongestantu izmantošana var palīdzēt atvērt elpceļus un mazināt spiedienu ausī.
  • Karstās kompreses: Karstas kompreses pielietošana skartajai ausij var palīdzēt mazināt sāpes un atkausēt ausi.
  • ķiploku eļļa: ķiploku eļļai ir antibakteriālas un pretiekaisuma īpašības un tā var palīdzēt apkarot infekciju un atbrīvot ausī flegmu.
  • sālsūdens: Gargling ar sālsūdeni var palīdzēt novērst liekās gļotas un ausīs mazināt sastrēgumus.
  • Kad apmeklēt ārstu

    Lai arī šie dabiskie līdzekļi var būt efektīvi, lai mazinātu flegmu ausī, ir svarīgi meklēt medicīnisko palīdzību, ja simptomi saglabājas vai pasliktinās. Veselības aprūpes speciālists var pareizi novērtēt situāciju un ieteikt vispiemērotāko ārstēšanu.

    Secinājums

    Catarro ausī var būt neērti, taču ir dabiskas iespējas, kas var palīdzēt mazināt šo problēmu. Izmēģiniet šos mājas aizsardzības līdzekļus un, ja nepieciešams, konsultējieties ar ārstu, lai iegūtu papildu norādījumus. Vienmēr atcerieties rūpēties par dzirdes veselību un vajadzības gadījumā meklēt profesionālu palīdzību.