Kā smaržot sviedru no ātrām drēbēm

Kā smaržot sviedru no ātrām drēbēm

Kas nekad nav saskāries ar šo nepatīkamo sviedru smaržu, kas piesūcināta ar drēbēm? Tā ir izplatīta situācija, it īpaši karstās dienās vai pēc fiziskās slodzes. Bet neuztraucieties, ir vairāki veidi, kā ātri un efektīvi novērst šo nevēlamo smaku.

1. Pareizi nomazgājiet drēbes

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā novērst drēbju sviedru smaržu, ir tos pareizi mazgāt. Izmantojiet aukstu vai siltu ūdeni un labas izvēles ziepes. Izvairieties no karstā ūdens izmantošanas, jo tas var vēl vairāk salabot smaku auduma šķiedrās.

2. Izmantojiet īpašus produktus

Tirgū ir īpaši produkti, kas ir izstrādāti, lai novērstu sviedru smaržu no apģērba. Meklējiet dezodorantus vai mazgāšanas piedevas, kurām ir šī funkcija. Izpildiet ražotāja lietošanas instrukcijas un iegūstiet efektīvus rezultātus.

3. Iemērc drēbes

Ja sviedru smarža ir pārāk spēcīga, mērcēšanas drēbes var būt labs risinājums. Piepildiet baseinu ar ūdeni un pievienojiet nedaudz balta etiķa vai cepamā soda. Uzmāciet drēbes dažas stundas un pēc tam tos nomazgājiet.

4. Izmantojiet saules spēku

Saule ir lielisks sabiedrotais smaku novēršanā. Pēc mazgāšanas pakārt drēbes saulainā un saulainā vietā. Saules iedarbība palīdzēs dabiski novērst sviedru smaržu.

5. Izmēģiniet mājās gatavotas receptes

Papildus iepriekšminētajām iespējām ir vairākas mājās gatavotas receptes, kas var palīdzēt no drēbēm ņemt sviedru smaržu. Viens ir sajaukt ūdeni, balto etiķi un cepamo sodu vienādās daļās un izsmidzināt šķīdumu skartajās vietās. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un normāli mazgāt.

Secinājums

Sviedru smaržas novēršana no apģērba var šķist izaicinājums, taču ar pareizajiem padomiem jūs varat ātri un efektīvi atrisināt šo problēmu. Atcerieties ievērot daļēju mazgāšanas instrukcijas un vajadzības gadījumā izmantot īpašus produktus. Ar nelielu rūpību un uzmanību jūsu drēbes vienmēr smaržos un bez nevēlamām smakām.